Antena 3 CNN Actualitate SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO. Ce subiecte au primit elevii la Sociologie

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO. Ce subiecte au primit elevii la Sociologie

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO. Ce subiecte au primit elevii la Sociologie
21 Mar 2019   •   07:45

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO. Simularea examenului de bacalaureat continuă joi cu proba la alegere a profilului şi specializării, susţinută doar de elevii claselor a XII-a.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO Probele vor începe la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO Evaluarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

SUBIECTE  SIMULARE BACALAUREAT 2019 SOCIOLOGIE EDU.RO Aproximativ 300.000 de elevi sunt aşteptaţi să participe la simularea examenului de bacalaureat, care a început luni cu proba scrisă de Limba şi literatura română.

×
Parteneri
Horoscop 7 iunie 2023. Peştii profită din plin, Balanţele trec testul fidelităţii
x close