Antena 3 CNN Actualitate Supermodelul Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

Supermodelul Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

Supermodelul Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, a anunțat pe Instagram că a devenit mamă. Aceasta a publicat o fotografie în care ține în palmă picioarele copilului.

Supermodelul Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani
Sursa foto: Getty Images
de Adelina Miron    |    18 Mai 2021   •   22:26

"O mică binecuvantare frumoasă m-a ales să-i devin mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura veșnică pe care o am acum cu îngerul meu. Nu există dragoste mai mare", a transmis Naomi Campbell

În 2018, Campbell a declarat pentru Vogue Arabia: „Mi-ar plăcea să am copii. Nu refuz nimic în viață. Iubesc copiii și o voi face mereu. Când sunt în preajma copiilor, devin eu însămi un copil. Aceasta este fetița pe care nu vreau să o pierd vreodată ”, potrivit The Guardian

Campbell a spus în trecut că își dorește să fie mamă. În 2017, ea a declarat pentru Evening Standard că și-ar dori mai mult să conceapă un copil decât să adopte.

„Mă gândesc să am copii tot timpul ... Dar acum, cu modul în care știința funcționează, cred că o pot face când vreau”, a spus Naomi Campbell, transmite CNN.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)


 

 

×
Subiecte în articol: model mama Naomi Campbell
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close