Antena 3 CNN Actualitate Surpriză de proporții! Denise Rifai revine! Cu ce televiziune a semnat și ce emisiune va prezenta aceasta

Surpriză de proporții! Denise Rifai revine! Cu ce televiziune a semnat și ce emisiune va prezenta aceasta

Cunoscuta jurnalistă Denise Rifai a făcut aseară un anunț important pe o rețea socială. După ce și-a dat demisia recent de la Realitatea Plus, aceasta va modera nouă emisiune, la un alt post de televiziune.

Surpriză de proporții! Denise Rifai revine! Cu ce televiziune a semnat și ce emisiune va prezenta aceasta
Sursa foto: Facebook / Denise Rifai
de Laura Dinu    |    15 Iul 2020   •   14:19

Fosta moderatoare a emisiunilor „Jocuri de putere” și „Legile puterii” a postat, marți, un mesaj pe o rețea socială prin care anunță că intră în echipa Kanal D, unde va prezenta o emisiune cu un format cu totul special.

”Și Acum, TADAAAAM ! Șiiiiiii să ne vedem cu bine, căci avem treabă multă!

Ps. Vă aștept pe toți să-mi fiți alături și vă promit că este cel mai spectaculos proiect media al anului!

Ne vedem Curând!” este mesajull jurnalistei postat pe Facebook. 

Pe data de 15 mai, jurnalista își anunța în mediul online demisia de la postul de televiziune Realitatea Plus, motivul fiind incompatibilitatea apărută între ea și noua linie editoriala a postului.

”Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia !

Însă o să vă spun și dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie.

Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator si Realizator al emisiunii LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs.

Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, acolo unde o să merg și eu !

Ps. Știți ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt și rămân Jurnalist”, scria, la acel moment, Denise Rifai.

×
Subiecte în articol: denise rifai
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close