Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 33 de ani din Maramureş şi-a înjunghiat fratele mai mic. Care a fost motivul incredibil al scandalului

Un tânăr de 33 de ani din Maramureş şi-a înjunghiat fratele mai mic. Care a fost motivul incredibil al scandalului

Conflict greu de imaginat, miercuri seară, între doi fraţi din Maramureş. Motivul scandalului: un loc de parcare.

Un tânăr de 33 de ani din Maramureş şi-a înjunghiat fratele mai mic. Care a fost motivul incredibil al scandalului
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Oct 2020   •   11:00

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din Târgu Lăpuş, localitatea Rogoz, şi-a înjunghiat fratele mai mic, miercuri, după ce s-au certat din cauza unui loc de parcare, iar conflictul a degenerat, potrivit vasiledale.ro

Enervat, agresorul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele în abdomen. Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost preluată de un echipaj medical şi transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Care a fost motivul scandalului

Potrivit primelor informaţii, agresorul ar fi fost deranjat de faptul că fratele său mai mic nu şi-ar fi parcat maşina aşa cum trebuie.

Tânărul înjunghiat se află acum la spital, iar fratele său s-a ales cu dosar penal pentru violenţe.

Ce spune Poliţia

"(...) polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de către fratele său.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat victima ca fiind un bărbat de 31 de ani din Rogoz, iar persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 33 de ani.

Victima, care prezenta o plagă în zona abdomenului, a fost transportată de urgență la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie", se arată în comunicatul Poliţiei Maramureş transmis presei.
 

×
Subiecte în articol: Maramureș injunghiere parcare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close