Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Galaţi şi-a făcut comuna de râs după ce a rămas fără permis la câteva zile după ce l-a primit

Un tânăr din Galaţi şi-a făcut comuna de râs după ce a rămas fără permis la câteva zile după ce l-a primit

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Frumuşiţa, judeţul Galaţi, şi-a făcut comuna de râs după ce a rămas fără permisul de conducere la numai câteva zile după ce a reuşit, într-un final, să îl obţină.

Un tânăr din Galaţi şi-a făcut comuna de râs după ce a rămas fără permis la câteva zile după ce l-a primit
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    17 Ian 2021   •   11:40

Tânărul din Frumuşiţa s-a chinuit luni în şir să obţină permisul de conducere, iar în urmă cu câteva zile norocul i-a surâs, astfel că a reuşit să treacă şi de proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere.

Bucuria acestuia a fost atât de mare încât, după ce a primit fizic permisul de conducere, a plecat la plimbare cu maşina şi a uitat efectiv tot ce a învăţat la şcoala de şoferi în ultimele luni.

Sâmbătă seară, tânărul din Frumuşiţa a fost surprins de un echipaj al Poliţiei Rutiere în timp ce conducea pe DN 25, în interiorul localităţii Umbrăreşti din judeţul Galaţi, cu o viteză de 122 de km/h.

Pe porţiunea de drum pe care a fost filmat de aparatul radar viteza maximă de deplasare este de 50 de km/h.

Tras pe dreapta de poliţişti, tânărul a recunoscut că a mers cu viteză, mai ales că fusese şi filmat, iar drept urmare a fost nevoit să înapoieze permisul de conducere abia primit.

Poliţiştii l-au amendat cu 1.450 de lei şi i-au suspendat permisul pentru următoarele 90 de zile.

×
Subiecte în articol: Galați permis de conducere
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close