Antena 3 CNN Actualitate Tânăr spulberat de un Q7 și aruncat în mașina Poliției în timpul scandalului din Murgeni

Tânăr spulberat de un Q7 și aruncat în mașina Poliției în timpul scandalului din Murgeni

Un tânăr a fost spulberat de un autoturism de teren Audi Q7 și proiectat chiar într-o mașină de Poliție parcată, în timpul scandalului de ieri dintre cele două clanuri interlope din Murgeni, Vaslui.

Tânăr spulberat de un Q7 și aruncat în mașina Poliției în timpul scandalului din Murgeni
Sursa foto: Facebook / Sindicatul Europol
de Alin Tarnovschi    |    14 Aug 2020   •   19:47

Cele două clanuri se războiesc în stradă de câteva luni, după ce mulți dintre membrii s-au întors din străinătate și apoi nu au mai putut pleca din cauza pandemiei de coronavirus.

Ieri, după câteva săptămâni în care luptele de stradă s-au oprit, cele două clanuri și-au dat întâlnire, din nou, pe străzile orașului. Au urmat lupte violente, pietre aruncate în mașini, bătăi cu bâte și chiar focuri de armă.

Totul a culminat cu un tânăr care a fost spulberat de un rival aflat la volanul unui Audi Q7 și proiectat într-o mașină a Poliției. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Chiar înainte ca tânărul să fie lovit, un alt echipaj de Poliție a trecut prin zonă, iar agresorilor nu le-a păsat nicio secundă: au continuat să arunce cu pietre în mașinile care treceau pe stradă.

Război pe străzile din Murgeni între două clanuri interlope

"Toate aceste scene fac parte din conflictul deschis între familiile de rromi din Murgeni.

Sfidător este că la câteva fracțiuni de secunde după ce trece autospeciala de politie, persoanele de pe margine aruncă efectiv cu bolovani și alte obiecte în autoturismele care circulă pe drumul public.

Să ne spună cineva de ce pedepse este nevoie pentru ca aceste categorii de persoane să aibă frică de lege și să înceapă să se adapteze regulilor sociale ale comunității.

Si cum poate o patrulă de poliție să controleze 50 de persoane implicate în conflict", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

×
Subiecte în articol: Murgeni
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close