Antena 3 CNN Actualitate Tânără filmată în fața casei lui Gheorghe Dincă din Caracal pentru TikTok: "Am venit să cumpăr caș"

Tânără filmată în fața casei lui Gheorghe Dincă din Caracal pentru TikTok: "Am venit să cumpăr caș"

Moartea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu pare a fi dată uitării de anumite persoane, mai ales când vine vorba de a strânge vizualizări și like-uri în mediul online. O tânără a fost filmată în fața casei lui Gheorghe Dincă din Caracal pentru un clip video amuzant urcat apoi pe TikTok.

Tânără filmată în fața casei lui Gheorghe Dincă din Caracal pentru TikTok: "Am venit să cumpăr caș"
Sursa foto: TikTok
de Georgiana Adam    |    08 Noi 2020   •   21:29

Pe imaginile postate pe TikTok și care au fost apreciate de mii de oameni se poate observa cum o tânără se apropie de poarta casei lui Gheorghe Dincă din Caracal, locul în care Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost ucise și apoi incendiate într-un butoi, în timp ce este filmată de un tânăr.

La rândul său, tânărul o întreabă pe fată: "Ce cauți în fața casei lui Gheorghe Dincă?", moment în care tânăra răspunde: "Am venit să cumpăr caș, să cumpăr brânză".

Din nefericire, clipul video are la bază una dintre cele mai proaste glume și nu este singurul de acest gen pe TikTok, tinerii încercând să pornească un trend.

Tot în imagini se poate observa că pe poarta casei lui Gheorghe Dincă se află, în continuare, fotografiile celor două fete care și-au găsit sfârșitul în momentul în care au pășit în curtea criminalului din Caracal: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Tinere răpite, violate, ucise și arse într-un butoi metalic în curtea casei lui Dincă

Luiza Melencu (18 ani) a fost răpită de Gheorghe Dincă pe 14 aprilie 2019, după ce a plecat de acasă, din localitate Dioști, județul Olt, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat.

Pe drum, Luiza a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, iar acesta a răpit-o și a dus-o la el acasă, în Caracal, acolo unde a violat-o în repetate rânduri, împreună cu un vecin, Ștefan Risipițeanu.

Ulterior, după câteva zile, Dincă a ucis-o pe Luiza, i-a ars cadavrul într-un butoi, iar apoi a luat rămășițele și le-a îngropat la marginea unei păduri din Caracal.

Pe 24 iulie 2019, Alexandra Măceșanu a fost răpită de Gheorghe Dincă, după ce, la fel ca și în cazul Luizei, a fost luată la ocazie. Fata în vârstă de 15 ani a fost dusă în casa lui Dincă din Caracal, acolo unde a fost sechestrată într-o cameră și violată.

A doua zi, pe 25 iulie, Alexandra a reușit să găsească un telefon și să sune la numărul unic de urgență 112, acolo unde a anunțat că a fost răpită și violată și este sechestrată într-o casă.

Polițiștii au încercat, pe parcursul întregii zile, să găsească casa în care se afla tânăra, însă fără succes. Abia a doua zi dimineață, la ora 06.00, anchetatorii au reușit să intre în curtea lui Gheorghe Dincă, însă era prea târziu.

Alexandra fusese ucisă și arsă într-un butoi din curtea casei, rămășițele sale fiind găsite în interiorul butoiului.

Arestat, Gheorghe Dincă a recunoscut cele două crime, nu înainte de a-i pune pe anchetatori pe mai multe piste false, și a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat unui coleg de celulă, care, în realitate, era investigator sub acoperire.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close