Antena 3 CNN Actualitate O tânără a fost găsită plină de sânge într-o toaletă de pe Aeroportul Otopeni

O tânără a fost găsită plină de sânge într-o toaletă de pe Aeroportul Otopeni

O tânără a fost găsită în stare gravă, plină de sânge, în această dimineaţă, într-o toaletă de pe Aeroportul Otopeni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Apr 2023   •   12:16

Totul s-a întâmplat, astăzi, în zona terminalului de plecări de pe Aeroportul Otopeni din Bucureşti. O persoană a intrat în toaletă şi a găsi-o pe tânără într-o baltă de sânge, astfel că a dat alarma.

Femeia, grav rănită, a fost preluată de medici şi transportată de urgenţă la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care tânăra a fost rănită, iar una dintre ipotezele luate în calcul este cea a unei tentative de suicid.

Potrivit unor surse, tânăra s-ar fi blocat într-o cabină din toaletă, acolo unde şi-a provocat tăieturi pe mâini. Salvatorii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a-i acorda primele îngrijiri.

Citeşte şi: Cine este, de fapt, femeia care a încercat să îşi ia viaţa într-o toaletă de pe Aeroportul Otopeni

"La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 11:35, Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă a fost sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în toaleta din incinta terminalului Plecări a Aeroportului Otopeni, a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, prezentând multiple plăgi la nivelul gâtului și antebrațelor, aceasta fiind transportată de urgență la Spitalul Floreasca.

În cauză, polițiștii efectuează verificări pentru a stabili situația de fapt și pentru luarea măsurilor legale ce se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni București
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close