Antena 3 CNN Actualitate Tânără împuşcată şi omorâtă din răzbunare, în timp ce se plimba pe faleză cu prietenele, în Sicilia

Tânără împuşcată şi omorâtă din răzbunare, în timp ce se plimba pe faleză cu prietenele, în Sicilia

O tânără în vârstă de 26 de ani, a fost împuşcată în cap şi a murit pe loc, în timp ce se plimba pe faleză, cu prietenele, într-un mic oraş de lângă Catania, în Sicilia.

Tânără împuşcată şi omorâtă din răzbunare, în timp ce se plimba pe faleză cu prietenele, în Sicilia
Sursa foto: ilmesaggero.it | italy24news.com
de Alin Tarnovschi    |    23 Aug 2021   •   18:57

Tânăra, Vanessa Zappala, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, respectiv pe 23 august 2021, la ora 03.00, atunci când se afla pe faleza oraşului Aci Trezza, în apropiere de Catania, în Sicilia (Italia).

Vanessa se afla pe faleză şi se plimba împreună cu cea mai bună prietenă şi o verişoară, iar cu câteva minute înainte de a muri, a postat pe Instagram o poveste în care a scris următorul mesaj: un spritz, ultimul moment de viaţă şi de libertate.

Tânăra de 26 de ani era urmărită, fără să îşi dea seama, de fostul ei iubit, Antonino Sciuto, un tânăr cu un comportament violent de care se despărţise şi împotriva căruia chiar solicitase un ordin de restricţie.

La un moment dat, tânărul înarmat cu un pistol a început să tragă în fosta sa iubită, dar şi în prietenele ei. Un glonţ a lovit-o pe Vanessa în cap, moment în care aceasta a murit pe loc.

Una dintre prietenele cu care tânăra se plimba pe faleză a fost, la rândul ei, împuşcată în spate, însă a ajuns la spital, acolo unde medicii au reuşit să îi salveze viaţa, notează repubblica.it.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tânără împuşcată din răzbunare, în timp ce se plimba pe faleză cu prietenele, în Sicilia

Carabinierii şi poliţiştii locali din Catania şi din întreaga regiune au demarat o acţiune de amploare pentru prinderea criminalului înarmat, aflat în libertate. Anchetatorii au aflat de la martorii oculari că ucigaşul este fostul iubit al Vanessei, Antonino Sciuto, cunoscut ca Tony.

În scurt timp, forţele de ordine au primit două fotografii ale ucigaşului, una în care apare cu barbă şi alta în care este fără barbă.

Zeci de percheziţii au fost desfăşurate în mai multe locaţii deţinute de familia lui Antonino Sciuto, dar şi la prietenii săi.

După câteva ore de căutări, anchetatorii l-au găsit pe criminal pe o proprietate deţinută de un unchi. El a fost reţinut sub acuzaţia de crimă şi riscă închisoarea pe viaţă pentru fapta sa.

×
Subiecte în articol: Sicilia Catania Italia
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close