Antena 3 CNN Actualitate Tatăl băiețelului umilit de învățătoare după un mărțișor: ”Doamna e o pretențioasă la cadouri! I-a zis fiului meu ca e un sărac”

Tatăl băiețelului umilit de învățătoare după un mărțișor: ”Doamna e o pretențioasă la cadouri! I-a zis fiului meu ca e un sărac”

Cazul copilului care refuză să mai meargă la școală după un incident cu învățătoarea a luat amploare. Elevul de clasa a treia s-a plâns de atitudinea pe care ar fi avut-o cadrul didactic atunci când a primit mărțișorul făcut chiar de el.

Tatăl băiețelului umilit de învățătoare după un mărțișor: ”Doamna e o pretențioasă la cadouri! I-a zis fiului meu ca e un sărac”
de Andreea Cigolea    |    03 Mar 2021   •   12:45

Un copil a fost umilit la școală de învățăoarea căruia îi făcuse chiar el un mărțișor. Băiatul este elev în clasa a 3 a la școala din comuna Slobozia. Când l-a luat tatăl după ore, a plâns și i-a povestit că doamna l-a făcut de râs în fata colegilor. I-ar fi spus că mărțișorul lui este urât și că nu a fost în stare să îi cumpere ceva. Oamenii au sesizat și Inspectoratul Scolar Argeș. Spun că sunt o familie prea modestă că să își fi putut permite, copilul are o problemă de sănătate, are nevoie de operații la ambii ochi. Familia spune acum că este foate afectat de ceea ce s-a întâmplat.

Tatăl băiețelului a vorbit despre tot ce s-a întâmplat de fapt în sala de clasă de 1 Martie. 

”Doamna învăţătoare este pretenţioasă la cadouri. Doamna învăţătoare spune că băiatul meu ar fi interpretat greşit ce i-a spus. Însă sunt colegi de clasă ai copilului meu care au confirmat că s-a întâmplat cum a spus copilul meu şi că doamna l-a umilit verbal, am luat legătura cu ei. La fiecare oră, doamna învăţătoare i-a spus că îi dă cadoul înapoi” povestește Ionuţ B., tatăl băiatului.

Tatăl băiatului nu lucrează, iar mama are o pensie de handicap, veniturile familiei fiind extrem de mici.

”Doamna învăţătoare este pretenţioasă la cadouri”, mai adaugă acesta, care spune şi că nu există vreun document medical care să ateste că băiatul său ar fi hiperactiv, cum spun oficialii şcolii. ”A mai fost un incident acum două săptămâni. În clasă au fost aduse mai multe cărţi, iar doamna învăţătoare i-a spus băiatului meu: Tu nu cumperi că tu nu ai bani. I-a spus în fața clasei că e un sărac”, precizează tatăl băiatului.

Învățătoarea neagă toate acuzațiile

Învățătoarea spune că baiețelul s-ar fi dus cu o ciocolată și mărtisor și i-ar fi că nu trebuia să dea banii și pe mărtișor și pe ciocolată, iar copilul ar fi intepretat aiurea. Se pare că băiețelul mai face năzbatii în timpul orei, e mai agitat, nu vrea să faca multe lucruri lucuri și i-a cerut familiei să caute și un psiholog scolar.

După ce a auzit explicațiile învățătoarei, tatăl a cerut școlii să îl lase să  meargă la ore cu băiatul. Sau chiar să stea pe holul școlii în cazul în care elevul ar avea o ieșire nepotrivită. Conducerea școlii i-a aprobat acest lucru. Omul spune că nu înainte de a-i reproșa că a anunțat presa de situație. 

 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close