Antena 3 CNN Actualitate Tatăl fetiței ucise de olandez, audiat la Parchetul General: „Suntem săraci. Dacă se poate să ne dea ceva, să avem la pomeni”

Tatăl fetiței ucise de olandez, audiat la Parchetul General: „Suntem săraci. Dacă se poate să ne dea ceva, să avem la pomeni”

Tatăl fetiței ucise de olandez, audiat la Parchetul General: „Suntem săraci. Dacă se poate să ne dea ceva, să avem la pomeni”
Sursa foto: Sursă foto: captură antena 3
22 Noi 2019   •   11:42

UPDATE Tatăl Adrianei, micuța ucisă de pedofilul olandez la Gura Șuții, a fost audiat, vineri, la Parchetul General.

Bărbatul le-a declarat jurnaliștilor că a văzut și citit dosarul, însă nu a mai dat nicio declarație în fața procurorilor.

„Nu ne mai interesează. Vedem ce mai zice domnul avocat. Dacă se poate să ne dea ceva, bine, suntem săraci, să avem la pomeni. Noi nu cerem nicio sumă, ce o vrea legea”, a declarat tatăl Adrianei Feraru la ieșirea din sediul Parchetului General.

----------------------------

Ancheta în cazul pedofilului olandez continuă, în ciuda faptului ca acesta s-a sinucis imediat dupa ce i-a luat viata micuței Adriana Feraru.

Tatăl copilei a fost chemat la audieri la Parchetul General. Deși cazul a ramas fara făptuitor, procurorii merg mai departe cu cercetările pentru a stabili dacă individul a avut complici în România.

Fetița din Gura Șuții a fost răpită în luna septembri, iar în maximum jumătate de oră a fost ucisă. După ce ar fi comis fapta, bărbatul a reușit să plece în Olanda. Visscher s-a sinucis, după ce a intrat frontal cu mașina sa, un BMW decapotabil, într-un camion.

×
Subiecte în articol: olandez Parchetul general
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close