Antena 3 CNN Actualitate Te trec fiorii! Ce mesaj îi transmisese Emi Pian ucigașului său, cu puțin timp înainte de tragedie: "Mi-e dor de tine..."

Te trec fiorii! Ce mesaj îi transmisese Emi Pian ucigașului său, cu puțin timp înainte de tragedie: "Mi-e dor de tine..."

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul morții fulgerătoare a celebrului interlop Emi Pian. Se pare că cel care l-a ucis după o încăierare care a avut loc în timpul unei partide de barbut îi era prieten apropiat. Mai mult decât ata, liderului clanului Duduianu îl considera 'frate". Cu ceva timp în urmă, Emi Pian îi transmise lui Napy un mesaj emoționant.

Te trec fiorii! Ce mesaj îi transmisese Emi Pian ucigașului său, cu puțin timp înainte de tragedie: "Mi-e dor de tine..."
de Dan Gabor    |    06 Aug 2020   •   22:20

Florin Mototolea făcuse un „live” pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare. Cu acea ocazie a vorbit și cu Napy și îi spunea celui care avea să-i devină ucigaș, că îi este foarte dor de el.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy – n.r.) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam  foarte mult la el. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești.

Napy dacă ieși pe afară pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian celui care apoi i-a luat viața.

Fratele lui Emi Pian, anunţ neaşteptat pentru rude şi apropiaţi!

Fratele lui Emi Pian, interlopul ucis zilele trecute de un individ dintr-o grupare rivală, a transmis un mesaj, joi, prin care îi roagă pe apropiaţi să vină la priveghi în grupuri mici, dată fiind situaţia cu pandemia de coronavirus.

Florin Salam, care a cântat la priveghiul liderului clanului Duduianu, cât şi alte zeci de persoane au fost amendate, pentru că nu respectau regulile din criza de COVID.

"Anunţ important! Vă rugăm din suflet să ne înţelegeţi durererea şi ţinând cont de situaţia care este cu pandemia, să veniţi în grupuri mici de maxim 7 persoane! Vă aşteptăm pe toţi care vreţi să ne fiţi alături, cum ne-aţi fost şi până acum dar, repet, să ne organizăm în grupuri mici! Vă mulţumesc pentru înţelegere!", este mesajul transmis de fratele lui Emi Pian, Laurenţiu Duduianu, joi, pe o reţea de socializare.

×
Subiecte în articol: Emi Pian Florin Salam
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close