Antena 3 CNN Actualitate O profesoară de matematică, vindecată de COVID-19, s-a aruncat de la etaj, la câteva ore după externarea din spital

O profesoară de matematică, vindecată de COVID-19, s-a aruncat de la etaj, la câteva ore după externarea din spital

O profesoră din Suceava a încercat să îşi ia viaţa la câteva ore după externarea din spital, unde fusese tratată de o formă uşoară de COVID. 

O profesoară de matematică, vindecată de COVID-19, s-a aruncat de la etaj, la câteva ore după externarea din spital
de Georgiana Adam    |    20 Oct 2020   •   15:45

Femeia de 43 de ani, profesoară de matematică, era singură acasă luni seară, în momentul în care a făcut gestul extrem. Copleşită de gânduri negre, s-a aruncat în gol de la etajul IV. Profesoara a fost găsită de sora ei, care a venit să vadă ce face pentru că nu răspundea la telefon. 

În prezent, victima se află internată în Spitalul Suceava, cu fracturi costale, fractură de bazin şi fractură de coloană. A suferit o intervenţie chirurgicală, iar starea ei este deocamdată stabilă, scrie adevarul.ro.
Surse din anturajul femeii susţin că aceasta suferea o formă severă de depresie, accentuată şi de plecarea soţului la muncă în străinătate.

În ultima perioadă, mai multe persoane diagnosticate cu COVID-19 au încercat să îşi ia viaţa.
Duminică după-amiaza, un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis chiar în salonul în care era internat. 
În noaptea de joi spre vineri, la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, un pacient COVID de 73 de ani s-a aruncat de pe ferastra salonului, de la etajul 1.

×
Subiecte în articol: Suceava COVID-19 sinucidere
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close