Antena 3 CNN Actualitate (P) ONCONOVICAL - Tratament adjuvant pentru sistemul imunitar. Mărturie incredibila! Descoperă acum beneficiile tratamentului împotriva bolilor grave, sută la sută natural!

(P) ONCONOVICAL - Tratament adjuvant pentru sistemul imunitar. Mărturie incredibila! Descoperă acum beneficiile tratamentului împotriva bolilor grave, sută la sută natural!

(P) ONCONOVICAL - Tratament adjuvant pentru sistemul imunitar. Mărturie incredibila! Descoperă acum beneficiile tratamentului împotriva bolilor grave, sută la sută natural!
20 Iun 2018   •   13:10

 

Persoanele care se confrunta cu afectiuni oncologice pot lua acest supliment 100% naturist deoarece si ar putea proteja organismul impotriva efectelor secundare ale chimioterapiei!

Onconovical este răspunsul pentru persoanele diagnosticate cu afectiuni grave, întrucât le oferă protecția de care au nevoie împotriva bolii și, ba mai mult, ajută organismul să lupte cu celulele rele, grație conținutului de substanțe active, dar și proprietăților  celor 19 plante ce se regăsesc în compoziția acestui tratament pentru afectiuni grave și care sunt recunoscute în întreaga lume, încă din cele mai vechi timpuri.

Onconovical este un tratament sută la sută natural, recomandat persoanelor care doresc sa isi fortifice sistemul imunitar. Printre cele mai importante extracte de plante regăsite în compoziția acestuia se numără usturoiul, vâscul, turmericul, orzul verde, dar și extractul de sâmbure de caisă, care are un aport însemnat de vitamina B17. Toate acestea sunt recunoscute încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului în lupta cu bolile grave.

Onconovical – cum acționează în organismul tău

Așadar, Onconovical este adjuvantul perfect pentru intarirea organismului, întrucât conform specialiștilor în medicină naturopată, acest remediu sută la sută natural are proprietatea de a lupta impotriva celulelor rele, astfel că ajută la refacere. Întărește sistemul imunitar și, implicit, starea pacienților, întrucât reduce efectele date de reacții adverse ce pot să apară de tratamentele clasice ca chimioterapie ori radioterapie și incetineste dezvoltarea celulelor rele în organism.

Creat din plante ce au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri în medicina tradițională chinezească, Onconovical este recomandat pentru a trata hiperplazii, dar și afectiuni mamare ori ale stomacului.

Printre altele, Onconovical, care este format din 19 extracte de plante sută la sută naturale, poate fi folosit ca și detoxifiant, întrucât ajută la eliminarea toxinelor din organism, dar și a metalelor grele ori a pesticidelor. Așadar, specialiștii în medicină naturopată recomandă ca acest tratament să fie folosit și de persoanele care se confruntă cu dezechilibre ori în cazul în care sunt expuse unor factori de poluare, întrucât îi netrualizează.

Onconovical este recomandat, de asemenea, și pentru întărirea sistemului imunitar ori pentru tratarea durerilor de orice fel. Grație conținutului din plante, acest remediu naturist are proprietăți antibacteriene și antivirale, reglează glicemia, dar și nivelul de colesterol de tip LDL din sânge și ba chiar este indicat persoanelor care se confruntă cu hipertensiune arterială.

​Onconovical - ingrediente regăsite în compoziție și beneficii pentru sănătate

Onconovical este un supliment alimentar recomandat bolnavilor care vor sa isi intareasca organismul pentru a face fata bolilor grave , întrucât are un conținut de 19 extracte de plante, ce au numeroase beneficii pentru sănătate. Descoperă care sunt cele mai importante dintre ele, mai jos:

Sâmburii de caisă

În compoziția Onconovical se regăsesc sâmburii de caisă ce au un conținut bogat de vitamina B17 sau amigdalină, așa cum este cunoscută în rândul specialiștilor. Aceasta are numeroase proprietăți în ceea ce privește tratarea afectiunilor grave, deoarece întărește sistemul imunitar și elimină și previne apariția celulelor rele.

Usturoi

Din compoziția acestui tratament nu lipsește nici extractul de usturoi, ale cărui proprietăți sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Are proprietăți antioxidante, dar și antibiotice, astfel că previne apariția afectiunilor grave și tratează infecțiile. Ajută, printre altele, la distrugerea celulelor rele în cazul bolilor pulmonare, esofagiane sau mamare, dar și de colon ori leucemie.

Vâsc

Extractul de vâsc este recunoscut pentru proprietățile antitumorale și se regăsește în compoziția Onconovical. Folosit ca leac încă din cele mai vechi timpuri, acesta inhibă dezvoltarea tumorilor, ameliorează durerile și îmbunătățește starea de spirit.

Turmeric

Unul dintre cele mai importante ingrediente din compoziția Onconovical este turmericul, care are un conținut bogat de curcumină. Așadar, conform specialiștilor, acesta este benefic pentru prevenirea unor tipuri de afectiuni ca cele mamare, pulmonare, de plămâni, hepatice ori de colon, întrucât extractele din turmeric sunt responsabile cu inhibarea enzimei  COX-2, despre care se spune că ar declanșa boli necrutatoare.

Astragalus

Conform studiilor, acesta este considerat ca fiind cel mai bun stimulator de telomeraze la nivel mondial.

Ce sunt telomerii?

Telomerii sunt acea regiune de ADN care se gasește la capătul fiecărui cromozom, exact ca in cazul uui șiret la pantof, daca șiretul nu mai are capăt acesta se destramă. Așa si in aceasta situație: fără telomeri (capătul cromozomilor) ADN-ul se degradează ducând la boli grave cu trecerea timpului.Telomerii protejează materialul genetic al celulelor. Ei sunt cunoscuți ca având un rol crucial in protejarea ADN-ului. Micșorarea lungimii telomerilor și îmbătranirea celulară sunt in strânsă legatură din punct de vedere științific. Scurtarea telomerilor se face progresiv odată cu înaintarea in vârstă și duce la apariția bolilor din cauza incapacitații organismului de a mai produce telomerază (acea enzimă care nu permite telomerilor sa isi piardă din lungime si reface secvențele de ADN). Așadar Astragalus-ul este un formidabil stimulent imunitar, un protector al ficatului, al plămanilor, colonului precum și al altor organe. Menționam faptul ca substanțele active din Astragalus sunt recunoscute ca agenți anti-celule rele de excepție.

Onconovical este un tratament sută la sută natural, iar printre ingredientele sale se mai regăsesc orzul verde, cactusul si, cel mai important, vitamina B17 din sâmburii de caisă.

Onconovical - mod de administrare

Onconovical - adjuvant pentru sistemul imunitar - poate fi administrat și copiilor și adulților. Doza celor din urmă este de trei capsule administrate dimineața, la prânz și seara, cu 30 de minute înainte de masă. Copii, însă, ar trebui să ia o capsulă, dimineața și seara.

Onconovical este recomandat si persoanelor care fac chimioterapie si radioterapie, la recomandarea medicului curant.

De asemenea, deosebit de important este ca persoanele care au început să urmeze tratamentul cu Onconovical să adopte un stil de viață sănătos. Astfel, se recomandă eliminarea cărnurilor de culoare roșie, dar și a grăsimilor. Puteți consuma, în schimb, legume și fructe proaspete, ce conțin vitamine și minerale, vitale funcționării organismului.

Mărturia unei doamne din Timișoara cu rezultate incredibile:

Mărturia unei doamne din Timișoara cu rezultate incredibile:

 

 

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close