Antena 3 CNN Actualitate Uluitor! Ce salariu astronomic i-ar fi intrat lunar în conturi lui Cristian Tudor Popescu. Dezvăluirea unui coleg de-al său

Uluitor! Ce salariu astronomic i-ar fi intrat lunar în conturi lui Cristian Tudor Popescu. Dezvăluirea unui coleg de-al său

Detalii uluitoare au ieșit la iveală despre celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu. Un ziarist care l-a avut ca șef pe acesta la două publicații cunoscute din România a dezvăluit salariul uriaș e care l-ar fi avut Cristian Tudor Popescu la acel moment.

Uluitor! Ce salariu astronomic i-ar fi intrat lunar în conturi lui Cristian Tudor Popescu. Dezvăluirea unui coleg de-al său
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    10 Iul 2020   •   20:30

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai vechi gazetari din România, scriitor apreciat și analist politic extrem de urmărit și respectat în ultimii ani. Mulți români s-au întrebat dacă și banii încasați lunar de CTP sunt pe măsura experienței și renumelui său. Dan Popa, un fost ziarist la „Adevărul” și „Gândul”, în perioadele în care cele două publicații erau conduse chiar de Cristian Tudor Popescu a povestit câteva detalii picante.

Popa a a susținut, potrivit stirilekanald.ro, că șeful său, temutul Cristian Tudor Popescu l-a trmis să să ia de la o companie de telefonie mobilă un telefon pentru fiul său. Telefonul ar fi fost dat gratis de către companie special pentru CTP.

„Bossul avea atunci – și stiam asta toți din redacție – vreo 10 mii de euro/lunar”, a dezvăluit atunci Dan Popa.

Deși ar fi avut un salariu uriaș, Cristian Tudor Popescu nu arunca cu banii!

Subalternul de atunci al lui Cristian Tudor Popescu ar fi povestit și o altă întâmplare din care reiese că jurnalistul era foarte atent la finanțele sale.

„Ii murise tatal care avea pe un carnet CEC suma de fix 13,25 lei. Ma cheama prin telefonul scurt ca sa ma roage sa dau un telefon sefului CEC de la acea vreme (era Eugen Radulescu). Care era ideea?

Radulescu sa vina sa-i aduca cei 13,25 lei, ca sa nu trebuiasca ditamai CTP sa merga el la CEC, sa stea la cozi, sa-l vada lumea…I-am zis: pentru treishpelei? Lasati-i incolo de bani, ca nu…La care Mogulul: „Dane, tu crezi ca Sarbu avea bani sa ne cumpere daca nu era cumpatat la bani?”, a mai spus subalternul lui Cristian Tudor Popescu.

×
Subiecte în articol: salariu
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close