Un cunoscut sportiv din România a apelat la serviciile unei prostituate, dar după ce partida de amor s-a terminat, femeia a făcut o descoperire neașteptată

10 Iul 2019   •   12:21
Un cunoscut sportiv din România a apelat la serviciile unei prostituate, dar după ce partida de amor s-a terminat, femeia a făcut o descoperire neașteptată Foto: Facebook

Un cunoscut sportiv din România a apelat la serviciile unei prostituate, dar după ce partida de amor s-a terminat, femeia a făcut o descoperire neașteptată. 

Amancio Paraschiv, celebru luptător de Kickboxing, deţinător al centurii New Heroes, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii BCCO. Sportivul este acuzat că a plasat pe piaţă bani falşi.

Amancio Paraschiv a ajuns în mâna poliţiştilor după ce a fost dat în vileag de o prostituată. Sportivul ar fi mers la un bordel din Ploieşti unde a plătit cu o bancnotă de euro falsă. În momentul în care prostituata a vrut să schimbe suta de euro, angajata casei de schimb valutar a anunţat-o că banii sunt falşi. Sportivul şi-a petrecut noaptea în Arestul Poliţiei Prahova de la Câmpina, iar în cursul zilei de miercuri urmează să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru a fi audiat, scrie Adevarul.

x close