Antena 3 CNN Actualitate Un ieșean a sunat la 112 ca să-și reclame soția. Ce greșală făcuse aceasta - operatoarea a crezut că nu aude bine

Un ieșean a sunat la 112 ca să-și reclame soția. Ce greșală făcuse aceasta - operatoarea a crezut că nu aude bine

Un ieșean a sunat la 112 ca să-și reclame soția. Ce greșală făcuse aceasta - operatoarea a crezut că nu aude bine
Sursa foto: foto: Facebook/ Politia Romana
12 Feb 2018   •   11:59

Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta (112) a fost conceput pentru ca orice persoana care se afla pe teritoriul Romaniei sa poata cere ajutor in caz de nevoie.

Totusi, nu doar cei care au nevoie de ajutor apeleaza numarul 112, ci si unii care sunt pusi pe sotii.

La inceputul anului 2018, un barbat a sunat la 112 si a cerut interventia in forta a politistilor pentru ca sotia sa nu i-a pus mancare in farfurie.

Barbatul a povestit agitat ca el a venit de la serviciu, iar sotia sa nu l-a asteptat cu masa pusa, chiar daca stia ca el ajunge obosit si infometat.

Un alt iesean a sunat la 112 si a cerut sa se rezolve o situatie mai diferita. Barbatul le-a spus oamenilor legii ca, mai multi politisti au fost la el in locuinta si au incatusat un barbat urmarit international, apoi au plecat. Nu asta ar fi fost problema, insa. El le-a povestit politistilor ca barbatul urmarit international se afla abandonat la el in sufragerie, incatusat.

Un echipaj de politie a mers la locuinta indicata sa vada daca, intr-adevar, exista un urmarit international uitat, insa cele semnalate nu s-au confirmat. Nici pana acum nu se stie de ce a inventat barbatul o asemenea poveste.

Oricum, pentru faptul ca a pus autoritatile pe drumuri degeaba, a fost "premiat" cu o frumoasa amenda.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close