Antena 3 CNN Actualitate Un român din diaspora, mesaj ironic pentru conaționalii săi: Aș vrea să fiu cu voi la lopată, la târnăcop și la roabă, dar...

Un român din diaspora, mesaj ironic pentru conaționalii săi: Aș vrea să fiu cu voi la lopată, la târnăcop și la roabă, dar...

Un român din diaspora, mesaj ironic pentru conaționalii săi: Aș vrea să fiu cu voi la lopată, la târnăcop și la roabă, dar...
Sursa foto: foto: Facebook
10 Noi 2018   •   17:44

Dinu Șovea, un român stabilit în Londra care a devenit celebru pe rețelele de socializare datorită pamfletelor sale la adresa românilor care lucrează peste hotare, a publicat o nouă postare amuzantă pe Facebook.

Citește și: Mesaj din diaspora pentru toți interlopii din România

"Recunosc...SUNT UN FRUSTRAT.

De mic am fost invidios pe voi. Parintii m-au educat si tot au insistat sa merg la scoala si sa invat. Chiar si in vacantele de vara, seara dupa joaca ma puneau sa citesc.

Ma uitam cum ceilalti copii se distrau intruna. In timpul scolii ei nu aveau teme, chiuleau, in vacanta faceau bani muncind cu ziua sau pe unde apucau. Dupa cele opt clase...am continuat cu liceul si facultatea si voi ati ramas cu cele opt clase. In timpul asta voi ati muncit, v-ati distrat si ati strans mici averi.

Citește și: Mesajul ironic al unui român din Anglia: Aveți mare grijă! O ambulanță mov răpește femei!

Si astazi sunt invidios...stau si ma plictisesc la munca si voi aveti parte de toata actiunea, toata distractia. Ma uit pe geam si as vrea sa fiu acolo cu voi la lopata, la tarnacop si la roaba. Totusi, am sechele din copilarie cu invatatul...si nu pot. Scoala nu ma lasa sa fiu acolo cu voi.

Respect tuturor artistilor cu lopată ce deseneaza din hârleț si tânacop. Respect tuturor sculptorilor in pamant si betoane, cei fara scoala ce inunda santierele din strainatate si a caror singura calitate este munca", a scris Dinu Șovea.

Un român din diaspora, mesaj pentru cei de acasă: "Voi nu puteți dormi din cauza caprei vecinului? Banii ie tot!"

×
Subiecte în articol: Dinu Sovea
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close