Antena 3 CNN Actualitate Un șofer de 80 de ani, care s-a urcat băut la volan, a produs un grav accident în Prahova. Ce alcoolemie avea bătrânul

Un șofer de 80 de ani, care s-a urcat băut la volan, a produs un grav accident în Prahova. Ce alcoolemie avea bătrânul

Grav accident rutier, luni, în comuna Drajna din judeţul Prahova. Un autoturism condus de un șofer de 80 de ani, băut, a intrat frontal în mașina care venea din sensul opus. În total, în cele două mașini se aflau nouă persoane.

Un șofer de 80 de ani, care s-a urcat băut la volan, a produs un grav accident în Prahova. Ce alcoolemie avea bătrânul
Sursa foto: ARHIVA
de Dan Gabor    |    30 Noi 2020   •   17:00

Accidentul a avut loc pe DJ 102B. Bărbatul de 80 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe Dj 102B către Vălenii de Munte, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din direcția Vălenii de Munte către Posești, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani.

În urma coliziunii, o pasageră din mașina condusă de bărbatul de 80 de ani a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Traficul în zonă a fost dirijat de polițiști. Șoferii au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest. Dacă în cazul bărbatului de 42 de ani rezultatul a fost negativ, în cazul bătrânului de 80 de ani a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform ISU Prahova, în accident au fost implicate în total nouă persoane.

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close