Antena 3 CNN Actualitate Van Damme, dedicație live de la Dani Mocanu, într-un hotel din București: ”Pentru Van Damme, fratele nostru”

Van Damme, dedicație live de la Dani Mocanu, într-un hotel din București: ”Pentru Van Damme, fratele nostru”

După ce miercuri a fost filmat, în România, în timp ce asculta manele în mașină, astăzi, Van Damme a primit o dedicație live de la manelistul Dani Mocanu, în holul unui hotel din București.

Van Damme, dedicație live de la Dani Mocanu, într-un hotel din București: ”Pentru Van Damme, fratele nostru”
Sursa foto: Captură YouTube / Dani Mocanu
de Andreea Ştefan    |    22 Iul 2021   •   12:58

Van Damme pare să fie foarte încântat de melodiile maneliștilor români.

Aflat în holul unui hotel din centrul Bucureștiului, Van Damme a primit o dedicație muzicală live din partea lui Dani Mocanu.

Cu câinele în geanta de umăr, cu zâmbetul pe față și aplaudând, celebrul actor de la Hollywood a ascultat entuziasmat dedicația.

Van Damme, filmat în România, într-o maşină, în timp ce ascultă manele

Van Damme, celebrul actor de la Hollywood, a fost filmat în România, într-o maşină, în timp ce ascultă manele.

Van Damme a fost filmat chiar de tinerii cu care se afla în maşină, pe ritmurile unei manele ce aparţine lui Tzancă Uraganu.

Imaginile au fost postate pe Facebook şi s-au viralizat în scurt timp, în ciuda faptului că celebrul actor l-a avertizat pe tânărul care filma că nu îşi doreşte să ajungă pe reţelele de social media.

"No good for social media", a spus Jean-Claude Van Damme.

Tzancă Uraganu, după ce Van Damme a fost filmat în România, în timp ce îi asculta manelele: ”Sper să îl întâlnesc, i-aș dedica o melodie”

Celebrul actor de la Hollywood, Van Damme, a fost filmat în România, în timp ce asculta manele, într-o maşină.

Una dintre melodiile pe care starul internațional o asculta era cântată de Tzancă Uraganu. 

Imaginile au fost postate pe Facebook şi s-au viralizat în scurt timp, în ciuda faptului că celebrul actor l-a avertizat pe tânărul care filma că nu îşi doreşte să ajungă pe reţelele de social media. Manelistul ne-a spus că este foarte bucuros că o asemenea vedetă îi ascultă piesele.

”Am văzut și eu video-ul din mașină, era cu niște băieți. Mă bucur pentru că Van Damme este un star pe toată planeta și oricine s-ar bucura. Oricum vreau să îl cunosc și să îl întâlnesc. Pentru mine e o mare bucurie, sper ca în zilele astea cât mai stă în România să îl întâlnesc și eu. I-aș dedica melodia care îi plăcea și pe care o asculta, când eram eu boss de boss. Am multe melodii care i se potrivesc”, a spus Tzancă Uraganu.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close