Antena 3 CNN Politică Verestoy Attila, operat pentru fractura multiplă suferită la picior

Verestoy Attila, operat pentru fractura multiplă suferită la picior

Verestoy Attila, operat pentru fractura multiplă suferită la picior
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Noi 2011   •   10:10
Senatorul Verestoy Attila va fi operat joi dimineaţă pentru multipla fractură pe care a suferit-o la picior în urma accidentului rutier din 17 noiembrie, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, dr. Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.
 
"Este o fractură foarte gravă pentru care a fost nevoie de o perioadă de timp în care să se micşoreze hematomul de la picior", a spus Opriţa.
 
Medicul a precizat că este vorba despre o fractură complexă care va necesita o perioadă de recuperare destul de îndelungată.
 
"Este vorba de multiple fracturi, de aceea vor fi montate mai multe plăci. Este o fractură complexă care va necesita o perioadă de recuperare destul de îndelungată", a adăugat medicul.
 
Senatorul Verestoy Attila a fost operat la mână, în 18 noiembrie, la Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală.
 
Parlamentarul a fost internat la Floreasca în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, după ce a suferit mai multe fracturi în urma unui accident rutier în care fusese implicat.
 
Potrivit lui Opriţa, Verestoy Attila are o fractură la gambă, o fractură la o mână (pumn) şi o fractură de claviculă. Medicul preciza că Verestoy nu putea fi operat la gambă imediat, întrucât are un hematom mare şi se aşteaptă retragerea acestuia.
 
Verestoy a fost adus la Bucureşti, de la Cluj, cu un elicopter SMURD, care preluase şi un copil cu arsuri care a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.
 
SMURD făcea precizări ulterior cu privire la condiţiile în care au fost aduşi la Bucureşti, cu acelaşi avion sanitar, Verestoy Attila şi bebeluşul, susţinând că decizia a fost luată după discuţia cu medicii din Cluj, iar transferul senatorului, deşi întârziat din cauza prelungirii perioadei de imobilizare a fracturilor şi stabilizare, nu a pus în pericol viaţa copilului.
 
Accidentul în care a fost implicat Verestoy Attila a avut loc pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close