Antena 3 CNN Actualitate Victor Rebengiuc, după decesul lui Stanoevici, bolnav de COVID: "El a căutat-o. De ce nu ascultăm de medici?"

Victor Rebengiuc, după decesul lui Stanoevici, bolnav de COVID: "El a căutat-o. De ce nu ascultăm de medici?"

Victor Rebengiuc spune, după moartea lui Bogdan Stanoevici, că nu înțelege de ce mulți români nu țin cont de măsurile recomandate de medici în pandemie şi susţine că actorul ar fi "căutat" să se infecteze, având în vedere că nu purta mască de protecție.

Victor Rebengiuc, după decesul lui Stanoevici, bolnav de COVID: "El a căutat-o. De ce nu ascultăm de medici?"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    14 Ian 2021   •   12:10

Bogdan Stanoevici a murit marți, după ce în ultimele zile a fost cuplat la aparate, având unul dintre plămâni extrem de afectat, după infecţia cu coronavirus.

Victor Rebengiuc: E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti

"Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte, chiar dacă te protejezi. 

Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste. 

El (Bogdan Stanoeivici - n.r.) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale", a declarat Victor Rebengiuc, potrivit romaniatv.net.

Rebengiuc, după moartea lui Stanoevici: De ce nu ascultăm nişte oameni care ne dau sfaturi bune?

Totodată, Victor Rebengiuc s-a arătat revoltat de atitudinea unor români, care nu respectă deloc normele de siguranță impuse de autorități și nici nu țin cont de sfaturile specialiștilor.

"Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. 

De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu?", a adăugat actorul.

Bogdan Stanoevici a participat la mitinguri împotriva măștii de protecție

Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru Românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Globus și candidat la alegerile prezidențiale din 2019, a murit marți.

Stanoevici avea 62 de ani şi era internat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală.

Actorul, care a fost bolnav de COVID-19 şi apoi a luat o infecţie din spital, s-a remarcat şi prin faptul că a criticat măsurile de protecție din pandemia de coronavirus și a participat la mitinguri împotriva măștii de protecție.

La 87 de ani, Victor Rebengiuc s-a vindecat de COVID

Actorul Victor Rebengiuc a mărturistit că s-a infectat cu coronavirus şi s-a vindecat după ce a urmat, în izolare la domiciliu, tratamentul prescris. Rebengiuc a precizat că nu a avut nevoie de internare, fiind un pacient asimptomatic.

"Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni cuminte, în casă, închis. Am urmat un tratament care mi-a fost prescris şi gata", a spus actorul, în vârstă de 87 de ani.

Din punctul său de vedere, restricţiile şi perioada de izolare specifice pandemiei sunt aspecte cu care se poate convieţui.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close