Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, decizii majore în CEx-ul PSD. Robert Negoiță, suspendat șase luni din partid. Șerban Nicolae, înlocuit în funcție

Viorica Dăncilă, decizii majore în CEx-ul PSD. Robert Negoiță, suspendat șase luni din partid. Șerban Nicolae, înlocuit în funcție

Viorica Dăncilă, decizii majore în CEx-ul PSD. Robert Negoiță, suspendat șase luni din partid. Șerban Nicolae, înlocuit în funcție
Sursa foto: Foto: gov.ro
03 Iul 2019   •   22:27

UPDATE   Primarul Sectorului 3 din Bucureşti, Robert Negoiţă, a fost suspendat din Partidul Social Democrat (PSD) pentru o perioadă de şase luni, în baza unei decizii adoptate, miercuri seară, de Comitetul Executiv al PSD. 

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, este numit vicepreședinte al PSD, și îl va înlocui pe Robert Negoiță pe parcursul celor șase luni de suspendare.

De asemenea, CEx a decis înlocuirea senatorului Şerban Nicolae din funcţia de lider al grupului parlamentar PSD din Senat. Locul acestuia ar urma să fie luat, din septembrie, odată cu începerea noii sesiuni parlamentare, de senatorul Liviu Lucian Mazilu.

 

----------------------------

Liderii PSD s-au reunit, miercuri, într-un CEx informal la Vila Lac.

În ședința social-democraților s-a decis ca Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, să fie suspendat din partid pentru o perioadă de șase luni.

Este prima decizie de când premierul Viorica Dăncilă a devenit președintele PSD.

De asemenea, Șerban Nicolae va fi schimbat din funcția de lider al senatorilor PSD, pentru că s-a opus renominalizării lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator în BNR.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close