Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, mesaj de ultimă oră pentru românii din Diaspora: „Luăm în calcul prelungirea votului pe mai multe zile”

Viorica Dăncilă, mesaj de ultimă oră pentru românii din Diaspora: „Luăm în calcul prelungirea votului pe mai multe zile”

Viorica Dăncilă, mesaj de ultimă oră pentru românii din Diaspora: „Luăm în calcul prelungirea votului pe mai multe zile”
Sursa foto: Sursă foto: Gov.ro
20 Iun 2019   •   15:43

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, în cadrul unei ședințe de Guvern că Partidul Social Democrat își va continua programul de guvernare și va continua atât programul  de investiții, cât și măsurile de creștere a veniturilor populației așa cum ne-am angajat.

„Suntem preocupați să răspundem așteptărilor cetățenilor și mesajelor transmise de societate. Imediat după alegerile europarlamentare, am cerut Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Afacerilor Externe să analize organizarea și desfășurarea votului și care sunt soluțiile pentru a asigura dreptul de vot al cetățenilor. Avem în lucru într-un stadiu avansat un pachet de măsuri pentru îmbunătățirea procersului electoral astfel încât cetățenii din țară și din afara să-și poată exercită dreptul la vot în condiții cât mai bune”, a declarat premierul.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că vor lua în calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile, cât și extinderea votului prin corespundența.

„Ne-am bucura dacă din partea președintelui României și a partidelor de Opoziție, am avea un proiect concret pe care să și-l asume și care să rezolve problemele din Diaspora”, a adăugat prim-ministrul.

De asemenea, premierul Dăncilă a mai adăugat că dacă președintele și Opoziția vor considera că este nevoie de suplimentarea numărului secțiilor de votare, Guvernul va oferi finanțarea necesară în ceea ce privește organizarea de noi secții.

×
Subiecte în articol: viorica dancila sedinta de Guvern
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close