Antena 3 CNN Actualitate Viorica Dăncilă, planuri pentru Congres: Important e ce mesaj transmitem

Viorica Dăncilă, planuri pentru Congres: Important e ce mesaj transmitem

Viorica Dăncilă, planuri pentru Congres: Important e ce mesaj transmitem
Sursa foto: Foto: Gov.ro
19 Iun 2019   •   10:26

Viorica Dăncilă a spus care sunt planurile pentru Congres. Premierul susține că importante sunt mesajele pe care le vor transmite și ce vor să facă mai departe. 

„Nu cred că e importantă persoana la Congres, ci mesajul pe care vrem să-l dăm, ceea ce vrem să facem mai departe, din punct de vedere guvernamental, care e planul politic al Guvernului nostru, ce vrem să facem din punct de vedere politic și cum ne mobilizăm pentru următoarele alegeri. Dincolo de persoane, cred că importante sunt mesajele, atât pentru partid, cât și pentru cetățeni. Orice măsură guvernamentală afectează majoritatea cetățenilor. 

Întrebată dacă ia în calcul să aprobe Codul administrativ în ședința de guvern de joi, Dăncilă a spus că „nu am văzut încă lista cu actele normative pe care le vom adopta mâine, în cadrul ședinței de guvern. Dacă sunt îndeplinite toate criteriile, cu siguranță da”. 

În ceea privește alegerile prezidențiale, dacă se iau în calcul candidați separați pentru PSD și ALDE, premierul a spus că „cea mai bună variantă e aceea în care maximizăm șansele pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Ar trebui să dăm drumul la sondaje, să luăm în calcul toate variantele posibile”. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila planuri Congres mesaj
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close