Antena 3 CNN Actualitate Lazăr și-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general: Discutăm despre capacitatea de a conduce, nu despre sentimante

Lazăr și-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general: Discutăm despre capacitatea de a conduce, nu despre sentimante

Lazăr și-a depus candidatura pentru un nou mandat de procuror general: Discutăm despre capacitatea de a conduce, nu despre sentimante
19 Mar 2019   •   09:05

Update:  Augustin Lazăr a anunţat că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. El a spus că are în derulare mai multe proiecte pe care dorește să le ducă la bun sfârșit.

„Aici nu ar trebui să discutăm despre sentimente. Aici discutăm despre capacitatea de a conduce eficient o instituție și nimeni nu ar trebui să pună mai presus sentimentele lui decât respectarea legii și interesul de a avea la conducerea instituțiilor statului român oameni care cunosc profesional despre ce este vorba și care sunt experimentați, care trebuie să producă eficiență managerială în activitatea pe care o au”, a spus Lazăr la sediul instituției.

Știrea inițială: Zi decisivă pentru Augustin Lazăr. Procurorul general are termen în două dosare foarte grele. 

La Curtea de Apel Alba Iulia se judecă cererea prin care procurorul general speră să fie suspendată procedura prin care a fost revocat din funcţie. 

Iar la Înalta Curte se va consuma încă un episod în războiul dintre Lazăr şi CSM în care a fost acuzat că a încălcat codul deontologic al magistraților. 

Procurorul general ar trebui să ajungă şi la Ministerul Justiţiei pentru a-şi depune candidatura pentru un nou mandat în fruntea Ministerlui Public.

×
Subiecte în articol: dosare procuror Augustin Lazar
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close