Antena 3 CNN Actualitate ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. Ce au făcut copiii din România de ZIUA PLANETEI PĂMÂNT

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. Ce au făcut copiii din România de ZIUA PLANETEI PĂMÂNT

 ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. Ce au făcut copiii din România de ZIUA PLANETEI PĂMÂNT
22 Apr 2018   •   10:30

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. În fiecare an, pe data de 22 aprilie se sărbătorește Ziua Planetei Pământ sau Ziua Pământului. Google sărbătorește ZIUA PLANETEI PĂMÂNT cu un Google Doodle special. ZIUA PLANETEI PĂMÂNT.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. Este ziua când s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător, a interesului nostru pentru mediul inconjurator.  Pentru ca anul acesta Ziua Pământului se sărbătorește duminică, personalul Centrului de Zi din Năvodari împreună cu beneficiarii au organizat o acțiune ecologică de colectare deșeuri din parcurile orașului.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. Din păcate, poluarea cu deșeuri a devenit una dintre cele mai accentuate probleme de mediu ale lumii noastre, iar noi prin aceasta acțiune denumită simbolic “Ocrotește și respectă natura” ne vom concentra pe limitarea poluării cu deșeuri/gunoaie ce nu sunt biodegradabile.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. Beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii au înțeles consecințele ecologice, climatice și de sănătate ale utilizării neadecvate ale resturilor și au decis să construiască o lume a consumatorilor educați.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. Echipați corespunzător și dotați cu saci pentru strângerea gunoiului, copiii au mers în parcuri și au adunat toate resturile aruncate.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. Pe lângă curățenia ce am reușit sa o facem, copiii au mai învățat și că aruncarea produselor ce nu ne mai sunt utile, se realizează civilizat la coșul de gunoi.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. “Noi când mergem în parcuri vrem să ne simțim bine și nu putem să o face în mizerie, așa cred că se simt și ceilalți iar din acest motiv sperăm să influențăm cât mai multă lume să păstreze curățenia. Copiii au nevoie de curățenie” a declarat C.E în vârstă de 13 ani.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT. “Lumea poluează și ne afectează planeta și sănătatea noastră” a declarat C.A. în vârstă de 10 ani.

ZIUA PLANETEI PĂMÂNT.La finalul acțiunii, beneficiarii au spus că atunci când vor vedea mizerie aruncată necorespunzător o vor ridica și o vor depozita în locurile special amenajate.

 

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close