Antena 3 CNN Horoscop Adevăruri Ascunse. 4 noiembrie, Luna Plină în Taur. Mihai Voropchievici spune cum sunt influențate zodiile de acest fenomen

Adevăruri Ascunse. 4 noiembrie, Luna Plină în Taur. Mihai Voropchievici spune cum sunt influențate zodiile de acest fenomen

Adevăruri Ascunse. 4 noiembrie, Luna Plină în Taur. Mihai Voropchievici spune cum sunt influențate zodiile de acest fenomen
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Noi 2017   •   19:07

Mihai Voropchievici a povestit în emisiunea Adevăruri ascunse cum influențează Luna Plină din Taur fiecare zodie în parte. Numerologul susține totodată că fiecare zodie va avea parte de schimbări.

Luna plină în Taur sunt toate energiile. Luna influențează tot ce înseamnă fluid, de la sânge până la apă. Se poate situa în oricare din cele 12 zodii. Dar azi este în Taur. Manifestarea asta, plusul de energie se manifestă diferit pentru fiecare dintre noi.

Cei care au manifestări diferite, nu sunt niște excepții.

Efectul de lună plină pentru fiecare zodie: Berbeci: Îi mobilizează, vor intra într-o nouă relație. Totul merge mult mai repede, nu mai stagnează. Intră într-o etapă nouă a vieții lor.

Taurii devin mai reflexivi. Fac un bilanț asupra evenimentelor anterioare, ce au greșit și unde. Analizează relațiile. Dacă simt că sunt nefericiți, sfatul este să se despartă. Există posibilități mult mai multe.

Gemeni să nu ia decizii până pe 20 noiembrie, să vadă ce contează pentru el. Se schimbă și ei, dar și atmosfera din jurul lor, relațiile pe care le au. Să nu ia ad-litteram orice ofertă. Fiind o zodie duală sunt volatili și pășesc într-o relație fără să se gândească ce va fi la finalul său.

Mai multe pentru fiecare zodie în video de mai jos:

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close