Antena 3 CNN Horoscop Adevăruri Ascunse: Cifra norocoasă. Numerologul Mihai Voropchievici: Cum ne ajută în viață și cum o calculăm

Adevăruri Ascunse: Cifra norocoasă. Numerologul Mihai Voropchievici: Cum ne ajută în viață și cum o calculăm

Adevăruri Ascunse: Cifra norocoasă. Numerologul Mihai Voropchievici: Cum ne ajută în viață și cum o calculăm
04 Noi 2017   •   20:06

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre cifra norocoasă a fiecăruia dintre noi. Aceasta constă în ziua în care ne-am născut sau în suma cifrelor, pentru cei care s-au născut după data de 9.

„Toată lumea ar ttrebui să înțeleagă că s-a născut într-o anumită zi. E primul lucru. Numărul cheie, numărul norocos, numărul psihic în funcție de asta, te manifești comportamental, în artă, în ceea ce îți dorești să faci, unul este mai sănătos, mai viguros. O putem folosi în permanență pentru că este deschizător de drumuri.

Având nouă cifre, noi le combinăm și dublându-le. Cei născuți pe 1 se combină adițional și cu celelalte, manifestările amoroase vor diferi. E mai impulsiv în dragoste, cresc pe măsură ce se amplifică.

1. este lider, inițiatorul, cuceritorii, știu să și aleagă.

2. mai emotivi, mai timizi, așteaptă să fie cuceriți, sunt în expectativă. Sunt sensibili, norocul lor se manifestă venind de la alții.

3. Sunt explozivii, sunt la fel de frivoli, nestatornici în dragoste, foarte greu îi determini să rămână fideli.

4. Mai statornici, analiști, cifra conservatorismului. Oameni serioși care știu ce vor în viață.

5. Cel mai versatil, cel mai plăcut, are cunoștințe din toate domenile, este curios, este și inventiv. Fericirea lui înseamnă dorința de libertate. Este important să aleagă, dar să nu stea prea mult acolo. Ca să fie fericit, trebuie să studieze, să iubească.

6. E cifră de armonie, ca să fie fericit, trebuie să aibă fericire. Înclinație spre lux. Sunt cei mai nefericiți, vor căuta o fericire care nu există.

7. Introvertiți, cei care nu prea știu să fie fericiți, apropierea de divinitate, singurătate, închiderea în el și să fie lăsat cu trăirile sale.

8. Dă năvală peste tine ca să fie fericit. Eu vreau bani, poziție socială și recunoaștere, fericirea pentru el când se întâlnesc toate

9. Altruist, iubărețul. E fericit când face bine altora.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close