Antena 3 CNN Actualitate Inedit Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, despre cum se citește norocul pe fața noastră

Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, despre cum se citește norocul pe fața noastră

Adevăruri Ascunse: Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru, despre cum se citește norocul pe fața noastră
25 Noi 2017   •   19:27

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre norocul care se citește pe fața noastră.

Primul lucru este fruntea lată, înaltă. „Fruntea este cel mai mare al bogăției și al măreției”, susține Lidia Fecioru. În plus, ar fi bine să nu se modifice ridurile. „Alunițele din centrul frunții și din centrul ochilor nu au noroc”, mai spune bioenergoterapeutul.

Cei cu sprâncene unite au un talent deosebit. Palatul vieții, adică spațiul dintre frunte și nas trebuie să fie liber, să fie curat coșuri. Nasul rotund, cărnos, dar și perfect drept și nasul borcănat este un alt semn de bogăție. Alunița pe nas aduce bogăție, dar dacă e pe vârful nasului trebuie îndepărtată că aduce ghinion.

Despicătura de pe vârful buzelor e coroborată și cu bărbia oameni care se duc la țintă. Au o forță sexuală mare, cei cu gropiță. Trebuie să fie echilibrată ca să aducă bogăție. 

Obrazul trebuie să fie susținut. Gura trebuie să fie cărnoasă, umedă. Urechile, lobul urechii trebuie să fie proeminent.

Mai multe detalii în video de mai jos:

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close