Antena 3 CNN Actualitate Adevăruri Ascunse despre criza din Turcia: Ce urmează după tentativa de puci și ce planuri are Erdogan?

Adevăruri Ascunse despre criza din Turcia: Ce urmează după tentativa de puci și ce planuri are Erdogan?

Adevăruri Ascunse despre criza din Turcia: Ce urmează după tentativa de puci și ce planuri are Erdogan?
23 Iul 2016   •   20:03

Turcia a devenit un butoi cu pulbere și subiectul a fost dezbătut din toate perspectivele, din toate punctele de vedere. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Voropchievici au făcut analizele proprii referitoare la acest moment istoric, în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru a opinat că lovitura de stat este, de fapt, regizată chiar de Erdogan, care ar căuta, astfel, să își consolideze puterea și să introducă un soi de dictatură.

“Eu cred că în Turcia nu se va întâmpla nimic, cred că va fi o degringoladă ușoară, nu cred că o să reinstaureze pedeapsa cu moartea, cred că se vor lăsa îndeplecați de americani. Cineva din NATO a știut că urmează această lovitură de stat. Plus că el a fost anunțat de alte servicii, nu de cele turcești. Eu mă uitam la emisiune la Antena 3 și vedeam în direct de acolo, din aeroport. Și vorbeam cu prietenii mei și ei ziceau la fel – este o joacă a lui Erdogan, își face cărțile, vrea să devină un dictator zdravăn, dacă va face alianță cu Rusia, Statele Unite nu se vor putea atinge de el în niciun fel.”

Pe de altă parte, numerologul Mihai Voropchievici a explicat cum stau lucruruile între Erdogan și Gulen, din punct de vedere al cifrelor.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close