Antena 3 CNN Horoscop Cartea șocantă a Mariei Olaru - adevăr sau exagerare?

Cartea șocantă a Mariei Olaru - adevăr sau exagerare?

Cartea șocantă a Mariei Olaru - adevăr sau exagerare?
de M.Z.    |    04 Iun 2016   •   19:10

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus, sâmbătă, că o crede pe gimnasta Maria Olaru și dezvăluirile făcute de ea și este convinsă că în spatele performanței e o muncă foarte cruntă.

Mai mult, ”dacă fiecare ar scrie o carte cu ce a trăit în interior, ar fi dezastru”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

”E o muncă cruntă în spate, sunt copii care nu au avut copilărie”, a continuat Fecioru.

La rândul său, numerologul Mihai Voropchievici, spune că volumul Mariei Olaru a ajuns în mâinile jurnalistului Cătălin Tolontan, pe care îl apreciază, dar despre care spune că are un ”stil caustic”.

”Până să o credem (pe Maria Olaru - n.r.), trebuie să înțelegem că performanșa nu se face cu bomboane de ciocolată și șampanie”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

În plus, Voropchievici este de părere că jurnalistul Tolontan este posibil să fi exagerat atunci când a scris despre cartea lui Olaru.

Maria Olaru, campioană olimpică, mondială şi europeană cu echipa României, îşi va lansa în curând cartea în care povesteşte episoade incredibile despre Octavian Bellu, Mariana Bitang, Ion Țiriac și alte nume mari. Olaru își amintește cum, în locul încurajărilor, primea palme și teroare psihică în timpul antrenamentelor.

Campioana olimpică la gimnastică Maria Olaru, amintiri despre bătaia mâncată la antrenamente

Cătălin Tolontan, dezvăluiri cutremurătoare despre abuzurile de la lotul de gimnastică

Citiți și Octavian Bellu, după acuzațiile lui Olaru: Amintirile ei s-au amestecat... Cui folosește această carte?

 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close