Antena 3 Adevăruri ascunse Condimentul care creşte imunitatea şi topeşte kilogramele. Lidia Fecioru: "Se face o cură la 3-7 zile"

Condimentul care creşte imunitatea şi topeşte kilogramele. Lidia Fecioru: "Se face o cură la 3-7 zile"

de Georgiana Adam    |    18 Iun 2022   •   21:28
Condimentul care creşte imunitatea şi topeşte kilogramele. Lidia Fecioru: "Se face o cură la 3-7 zile"
Sursa foto: Antena 3

Usturoiul copt şi condimentat, mâncat o dată pe săptămână, este de mare ajutor pentru organism, atât pentru creşterea imunităţii, cât şi pentru înlăturarea oboselii.

Preparat astfel, usturoiul este şi un antibiotic bun, dar ajută şi la arderea kilogramelor nedorite, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

"Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu.

Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie.

E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile. 

E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală.

În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor.

Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână.

După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp", a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

×
Parteneri
x close