Antena 3 CNN Actualitate Tratăm grijile, alungăm bolile grave

Tratăm grijile, alungăm bolile grave

Tratăm grijile, alungăm bolile grave
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Ian 2016   •   19:44

Dana Grecu a vorbit cu bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă seară, în emisiunea "Adevăruri ascunse", despre depresia, efectele depresiei pe termen lung şi ce putem face ca să depăşim momentele grele. 

 
"Eu am foarte mulţi pacienţi care lucrează la organizaţii multinaţionale. La ora 20:00 ies de la serviciu, intră la ora 08:00. Sunt robotizaţi. rezistă o perioadă de timp, după care încep să clacheze. Nu au timp de odihnă, sunt oameni care încep să nu mai râdă, pentru că li se impune seriozitatea. Şi aici încep problemele. Când este întreruptă comunicarea, începe atacul faţă de propria persoană. Prin gândire, prin lipsă de odihnă, ajung să se urască, petnru că nu mai au timp de viaţa personală. E foarte important să ştie să se detaşeze. Când pleacă de la serviciu, să lase problemele acolo. Oamenii când se duc la culcare trebuie să meargă doar cu creierul şi inima lor."
 
"Trebuie să încerci să scoţi un om de genul ăsta din casă, să îi muţi gândurile, să îl faci să vadă lucrurile frumoase din jurul lui. Că el vede numai nenorocirile. Şi din ce spune, începe să i se meargă şi mai rău. Că începe să se studieze în amănunt şi să se programeze că îi este şi mai rău", a explicat Lidia Fecioru. 
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close