Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Gemenii văd partea plină a paharului. Racii oferă cea mai frumoasă iubire

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Gemenii văd partea plină a paharului. Racii oferă cea mai frumoasă iubire

Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la ”Adevăruri ascunse”, cadoul divin al Universului pentru fiecare dintre zodii.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici. Gemenii văd partea plină a paharului. Racii oferă cea mai frumoasă iubire
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2019   •   19:16

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Are puterea de a încuraja oamenii. Are o forță mobilizatoare, știe să îi pună la treabă. E bun de șef. E genul de persoană pe care toată lumea și l-ar dori în jurul ei. Cadoul divin e legat de puterea pe care o are nativul de a face oamenii să se simtă bine și de a-i ajuta în momentul în care ești căzut.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Sunt persoanele care se concentrează mai întâi pe oamenii din jur și apoi pe ele. Luptă constant ca lumea în care trăim să fie mai bună, mai sinceră, mai blândă și mai iubitoare. Nu luptă în zadar, reușește să schimbe ceva din fiecare. Nu se dă niciodată bătută. Are tenacitate.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Gemeni

Au puterea de a vedea întotdeauna partea plină a paharului. Nu sunt pesimiști. Au minte și nu acționează repede. Te implică în niște lucruri care au durată și părți bune. Rămâne optimist, mobilizează pe cei din jur. E alungător de stres.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Rac

Încearcă întotdeauna să ofere cea mai frumoasă iubire. Cei din jur primmesc dragoste și afecțiune. Știu că iubirea e cea mai importantă. Pe acest sentiment clădește și susține emoționalul. Acceptă persoane bune și rele în viața lor. Ei văd întâi calitățile și apoi defectele.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Leu

Are puterea de a schimba energiile din jurul nostru. Cadoul divin este puterea incredibilă de a schimba starea de spirit. Când intră într-o încăpere un Leu și e lumina stinsă se aprinde becul, iese Soarele. Știe să impună cu zâmbetul pe buze.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Fecioară

Vrea să facă bine cu de-a sila. Sare în ajutor și celor care au nevoie și celor care nu au nevoie. E un bun sfătuitor. E foarte bun când ai un moment de cumpănă. Găsește soluții la toate lururile. 

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Balanță

Au darul de a empatiza cu toți din jur. Le dă sfaturi, știe să intervină la momentul potrivit și îi înelege fără cuvinte. Sunt răutăcioși doar pentru a ajuta și de a pune capăt unei bârfe.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Scorpion

Au darul divin de a avea conexiuni. Sunt într-o relație foarte bună cu Universul. Ce îi cer lui Dumnezeu, primesc. Înțeleg tot ce se întâmplă ăn jurul său. Sunt foarte săritori și foarte secretoși.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Săgetător

Au puterea de a vindeca și a aduce optimism în viața celorlalți. Știu cum să treacă peste situații dificile. Știu să pună un zâmbet pe o față tristă. Au puterea de a cântări nedreptatea. Renasc din cenușă.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Capricorn

Inspiră oamenii din jur. Sunt foarte curajoși, le place să iasă din zona de confort. Au puterea de a inspira pe cei din jur și să facă să li se deschidă sufletul. Aduc bucurii în fiecare clipă.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Vărsător

Se nasc cu puterea divină de a oferi pace și liniște în jurul său. Îl face pe cel din jur să aibă puterea de a schimba lucrurile. Sunt gânditorii zodiacului. Are mereu soluții și nu renunță la nimic.

Cadoul divin al universului pentru zodii, horoscop cu Mihai Voropchievici​​​​​​​ pentru Peşti

Iubesc necondiționat. Sunt foarte sinceri, pasional și sunt foarte atenți cu oamenii care trăiesc lângă ei. Sunt foarte deschiși și oferă bunăstare. Au emoție pură.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close