Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Cum să ai karma pozitivă în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici

Cum să ai karma pozitivă în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la ”Adevăruri ascunse” despre cum poate fiecare zodie să își influențeze karma.

Cum să ai karma pozitivă în funcție de zodie, horoscop cu Mihai Voropchievici
Sursa foto: foto: captura Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2019   •   19:41

Iată ce trebuie să faci pentru a avea o karma pozitivă:

HOROSCOP BERBEC - Nu trebuie să se plângă că a dat de greu. Nimănui nu îi place negativitatea, te încarci cu ea de la alte persoane. Trebuie să fii cu zâmbetul pe buze.

HOROSCOP TAUR - Are karma de posesivitate, de acaparare a banilor. Trebuie să privească cu ochii minții, să nu se gândească la lipsuri. Încearcă să fii conștient că ai acumulat niște valori, uită-te la cât ai.

HOROSCOP GEMENI- Iubesc pe toți și uită să se mai iubească pe ei. Dacă tu nu te iubești pe tine, ceilalți s-ar putea nici ei să nu te iubească. 

HOROSCOP RAC - Trăiesc în trecut și își amintesc doar lucrurile negative. Uită că există cuvinte care le luminează calea: iubire, sănătate, ei se raportează doar la trecut. Ia lucrurile pozitive din viața ta.

HOROSCOP LEU - Este doritor de lumina reflectoarelor, recompensă, respectul altora. Este cel mai mare actor. Dacă vor învăța să fie recunoscători și să mulțumească pentru ce au, sunt câștigători.

HOROSCOP FECIOARĂ - Nu are încredere că poate face și muncește în neștire. Se limitează la neputințele ei și atrage energiile negative. Când spune ”eu pot” este câștigătorul unui pot.

HOROSCOP BALANȚĂ - Au mici răutăți. Caută să își înlătureze concurența, să îi saboteze pe cei din jur. Ai încredere în tine și în forțele tale. Nu mai fi echivoc. 

HOROSCOP SCORPION - Minte sănătoasă într-un corp sănătos. Pentru a gândi sănătos, au nevoie de sport. Sunt sensibili și se pot încărca cu lucruri negative, sportul îi ajută să se detașeze. Aveți grijă și faceți loc unor gânduri pozitive.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - Toate săgețile negative vin asupra lor. Are și o doză de altruism, trebuie să încerce să facă în așa fel încât să nu ia săgețile negative în considerare. Vino cu gânduri bune față de oamenii negativi, care vor să te destabilizeze pe tine.

HOROSCOP CAPRICORN  - Greșesc de multe ori pentru că se refugiază în muncă și își încarcă sufletul cu răutăți. Să lase deoparte resentimentele, să facă loc pentru compasiune și înțelegere. Nu toți pot munci la nesfârșit ca ei.

HOROSCOP VĂRSĂTOR - Uneori își doresc lene. Încercați să îi ajutați mai mult pe cei din viața voastră. Dacă vreți să vă albiți karma, mai mult ajutor și prin vorbă și prin faptă. Când începi să te preocupi de ceilalți, le ușurezi munca. Întinde o mână de ajutor.

HOROSCOP PEȘTI - De multe ori apelează la mici minciuni. Când li se pune eticheta de mincinoși... Căutați să aveți un suflet curat, dați la o parte neadevărurile și scoateți din viața voastră minciunile, nu fiți oameni toxici.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close