Antena 3 CNN Actualitate Inedit HOROSCOP. Mihai Voropchievici, previziuni despre 2019: Vom învăța să facem sacrificii. Este un an fericit, în care apar succese

HOROSCOP. Mihai Voropchievici, previziuni despre 2019: Vom învăța să facem sacrificii. Este un an fericit, în care apar succese

HOROSCOP. Mihai Voropchievici, previziuni despre 2019:  Vom învăța să facem sacrificii. Este un an fericit, în care apar succese
22 Dec 2018   •   19:31

HOROSCOP. Anul 2019, numerologic e un an 3 universal. Vom avea parte de evoluție cultural, creativitate, apar foarte multe opere, scrieri, muzică. Tot ce înseamnă cultură și artă va evolua.

HOROSCOP Oamenii vor căuta frumusețea și pacea interioară. 

HOROSCOP Economic, vor fi numeroase beneficii, dar vor fi și cheltuieli exorbitante. Șefii de stat și de guverne vor călătorii foarte mult. Se va ajunge la rezolvarea multor conflicte. 

HOROSCOP E anul manifestărilor umane. Nu va fi an de scandal, ci de detașare. 

HOROSCOP În 2019, viclenia depășește adesori rațiunea. Spionajul va lua amploare: statal, interior, chiar și la locul de muncă. Bârfa e la loc de cinste. 

HOROSCOP Vor fi operațiuni internaionale financiare păguboase. Va fi blocare de fonduri. 

HOROSCOPVom învăța să facem sacrificii. Trebuie să avem grijă că ne vom repezi să facem cheltuieli mari.

HOROSCOP 2019 este un an agreabil, în care apar succese, relații publice de activitate. Pe latură de muncă, se va reuși doar în latura artistică.

În plan sentimental, va fi anul golănelilor. Va fi un an prolific nașterilor, a ideilor, a copiilor, dar și a prostiilor. E un an fericit din toate punctele de vedere.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close