Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecii primesc cadouri, Gemenii află un adevăr dureros

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecii primesc cadouri, Gemenii află un adevăr dureros

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, horoscopul runelor pentru săptămâna ce urmează, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Berbecii primesc cadouri, Gemenii află un adevăr dureros
de Alin Tarnovschi    |    16 Ian 2021   •   20:34

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Intră în atenţia unei persoane dragi care se gândeşte la ea şi ce zice, dacă tot mă gândesc la tine, hai să îţi trimit un cadou minunat. O săptămână cu posibilităţi de a primi cadouri, oferte, bonificaţii, lucruri plăcute.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul intră să facă el consiliu de familie ca să îşi rezolve problemele care îl frământă. Discută cu ceilalţi membrii ai familiei că să găsească rezolvările.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii au o săptămână în care pot afla un adevăr foarte important, cu un marcaj destul de dur. Poate acest marcaj să îi schimbe viaţa sau pur şi simplu să îi facă o traumă. Depinde de fiecare ce are prin zonă.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul, a dat necazul peste el şi l-a lovit Vunjo. A fost o dată runa pentru anul trecut şi acum a doua oară. Vunjo pentru Răcuşori. Fericire!

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Poate să primească veşti bune, sume de bani importante sau cadouri surpriză.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara are o săptămână în care poartă dispute, mici bătălii. Sunt discuţii mai ridicate sau mai coborâte pe ton. Sfatul runei este să nu fie îngrijoraţi. Lăsaţi certurile că totul se aranjează într-un final. Deci, nu vă consumaţi energiile de pomană.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Este ponit să facă un uragan. Sunt puse pe răzmeriţă, bătălii furtunoase cu cei de acasă, cu cei din jur, cu toată lumea. Se ceartă. Încă e ianuarie şi e o lună de alternanţă. Acelaşi sfat şi pentru Balanţe. Rămâneţi calmi, nu vă ambalaţi că totul se va aranja. Nu faceţi scandal pentru lucruri mărunte.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii au o săptămână în care e puţin mai complicat. Trebuie să dea dovadă de rezistenţă, de forţă, de tărie, de putere să depăşească această săptămână care vine cu totul felul de provocări şi tot felul de încercări. Şi profesional, şi material. Trebuie să fie foarte atenţi cum îşi administrează energiile.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Simte nevoia să se liniştească, să comunice cu Dumnezeu. Simbolul necunoscutului. Se retrag şi îşi pot face o analiză interioară. Un mic bilanţ. Meditaţi şi puneţi-vă în ordine toate lucrurile care vă frământă, iar rezolvarea se face cu forţa divină.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Salt rapid calitativ în existenţa Capricornului în săptămâna ce urmează. Culege roadele.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

O suită de schimbări majore în săptămâna următoare.

Horoscop rune 18-24 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii la ce se pot gândi? Hai să facem o plimbare. Găsesc ei modalităţi de recreere, de detaşare. Călătoresc. Iar dacă nu călătoresc într-un concediu, sunt pe drumuri zi de zi.

×
Subiecte în articol: horoscop rune Mihai Voropchievici
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close