Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Protecţie divină pentru Fecioare, Vunjo "loveşte" Balanţele

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Protecţie divină pentru Fecioare, Vunjo "loveşte" Balanţele

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit sâmbătă, la Antena 3, secretele runelor pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Protecţie divină pentru Fecioare, Vunjo "loveşte" Balanţele
Sursa foto: captura Antena 3
de Georgiana Adam    |    23 Oct 2021   •   20:43

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziunile runelor pentru săptămâna ce urmează, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii sunt în culmea fericirii săptămâna viitoare, e vorba de o dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional, bucurie mare.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul are o săptămână în care trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, să susţină o mică bătălie mai furtunoasă, dar runa vine cu amendamente: lăsaţi disputele şi bătăliile şi încercaţi să fiţi calmi, că totul se aranjează. Deci, nu porniţi la luptă!

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

La Gemeni, fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele se vor împlini, încep să se dezlege poveştile de toamnă.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii au o săptămână de rezolvare a tuturor problemelor care îi frământă, care îi apasă, iar acum sunt obligaţi să găsească rezolvarea numai angajând câte o discuţie sinceră, deschisă cu ceilalţi membri ai familie. Nu pot singuri, pentru că ei sunt familişti convinşi.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Pentru Lei, să rămână în aşteptarea unei schimbări foarte importante. Acasă, curând, să fiţi pregătiţi. Lucruri bune trebuie să vină în Casa Leului.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara are o săptămâna de protecţie divină din toate punctele de vedere. Nicio energie negativă nu-i atinge în săptămâna care vine.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

S-a întâmplat pentru Balanţe să-i lovească şi pe ei Vunjo. Deci, pentru săptămâna viitoare, Balanţele au câştigat pe toate planurile, să fie sigure, li se îndeplinesc toate dorinţele, dar nu cele abracadabrante.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul are o săptămână în care trebuie să fie forţos, rezistent, trebuie să aibă puterea să depăşească alte provocări ale soartei care vin zilele viitoare. Trebuie să fiţi puternici, daţi o probă de încercare săptămâna viitoare.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorii sunt pe o pojghiţă de gheaţă săptămâna viitoare, o pojghiţă foarte subţire, deci trebuie să fiţi foarte prudenţi. Atenţie la cum vă exprimaţi, că nu sunteţi oameni răi.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capricornii trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute numai pentru cei care ştiu să aştepte. În caz contrar, ei pot să nu mai primească nimic.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul are nevoie să-şi consolideze poziţia, pentru că undeva vine cu dragoste, căsnicie, căsătorie, pe final de an, iar acum el trebuie să demonstreze cine e.

Horoscop rune 25-31 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii primesc un mesaj şi trebuie să fie atenţi şi pregătiţi să-l recepţioneze. Au parte de lucruri frumoase şi plăcute.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close