Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 28 noiembrie-4 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Dumnezeu îl ţine pe Leu sub aripa Lui, bumerangul vine spre Vărsători

Horoscop rune 28 noiembrie-4 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Dumnezeu îl ţine pe Leu sub aripa Lui, bumerangul vine spre Vărsători

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro, horoscopul runelor pentru săptămâna 28 noiembrie-4 decembrie 2022.

Horoscop rune 28 noiembrie-4 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. Dumnezeu îl ţine pe Leu sub aripa Lui, bumerangul vine spre Vărsători
Sursa foto: Antena3.ro
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2022   •   18:30

Horoscop rune pentru Berbec 

Fertilitate și lucruri bune pentru Berbeci. Peste puțin timp, toate visele voastre, Berbecilor, se vor împlini. 

Horoscop rune pentru Taur 

Citeşte şiCeaiul care te ajută să nu mai mergi des la toaletă. Lidia Fecioru: "Rezultatele se văd după două luni"

Aceşti nativi, contrar cu săptămâna precedentă când erau puși pe ceartă, acuma deja au au primit o atenționare. Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Deci săptămâna viitoare vin schimbările majore, pentru că ei au stat, au așteptat, s-au certat cu toți, iar acum vin schimbările. 

Horoscop rune pentru Gemeni

Răspunsul problemelor care vă frământă pe voi, Gemenilor, îl găsiți numai în momentul când dați alarma, faceți un consiliu de familie, chemați rudele, prietenii, toți apropiații și faceți o conferință de presă. Spuneți ce vă frământă, că singuri nu sunteți în stare să obțineți rezultate benefice. 

Horoscop rune pentru Rac

Racul e pregătit să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și toate disponibilitățile, atât fizice, cât și psihice. 

Horoscop rune pentru Leu

În schimb, șeful Leu are o săptămână de protecție divină. Poate să facă toate năzdrăvăniile, că Dumnezeul îl ține sub aripa lui. Dar numai o săptămână, să vă intre bine în cap, că nu vă ține toată viața. 

Horoscop rune pentru Fecioară 

Iar un sfat bun pentru Fecioară: aveți răbdare, nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru Fecioarele care știu să aștepte.

Horoscop rune pentru Balanţă

Nativii din Balanță e indicat să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Să fiți pregătiți să întâmpinaţi schimbarea. 

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii ar putea să se mute din casă sau să-şi schimbe serviciul. Vor acționa fantastic de favorabil pentru ceva ce-i interesează în problema care îi preocupă. Deci au niște acțiuni bine definite și cu efecte benefice scontate. 

Horoscop rune pentru Săgetător

În schimb, uraganul vine acum pentru nativii din Săgetător. Este un semn de foc şi nu poate să stea liniştit, trebuie să explodeze. Este vorba de o bătălie furtunoasă sau mai puțin furtunoasă, dar va fi o dispută. Rămâneţi calmi, pentru că aşa totul se aranjează frumos. 

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul a plecat după dragoste acum. Apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte și o dragoste nouă pasională. Bravo, Capriconilor! Ei ori muncesc, ori se iubesc, dar le fac pe toate la maximum, la cote înalte. Şi acum vine această perioadă cu schimbări masive.

Horoscop rune pentru Vărsător

Foarte curând veți afla un adevăr important, cu marcaj puternic sau cu schimbări în viața voastră. Deci cine știe cum ați acționat, pe cine aţi supărat, pe cine ați deranjat şi bumerangul e plecat spre voi.

Horoscop rune pentru Peşti

Peștișorii au o viaţă bună, se duc ba la munte, ba la mare, ba sar vești bune pentru ei, cadouri surpriză sau sume de bani importante, mai ales că vin sărbătorile.

×
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close