Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 29 mai-4 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii sunt protejaţi de forţele malefice, Vărsătorii îl au pe Vunjo

Horoscop rune 29 mai-4 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii sunt protejaţi de forţele malefice, Vărsătorii îl au pe Vunjo

Urmează o săptămână cu predicţii frumoase, cu ceva atenționări, dar şi cu fericire pe capul unei zodii de aer, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop rune 29 mai-4 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii sunt protejaţi de forţele malefice, Vărsătorii îl au pe Vunjo
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2023   •   18:30

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului.

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul primește un sfat serios. Atenție, Berbecule, este cazul să abordezi altfel toate problemele care te interesează! Cu alte cuvinte, schimbă tactica, schimbă macazul.

Horoscop rune pentru Taur

Citeşte şiHoroscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Taurul a primit aproape o certitudine: faptul că cineva care se gândește intens la un Taur îi va trimite un cadou minunat. 

Horoscop rune pentru Gemeni

Urmează să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare. E vorba de o renaștere în planul tuturor disponibilităților fizice și psihice. Deci, cu alte cuvinte, îi mai aduce cu picioarele pe pământ pe cei din zodia Gemenilor. 

Horoscop rune pentru Rac

Este zodia care va avea protecție pentru săptămâna următoare. Singurul semn care vă va proteja de toate forțele malefice și care ne înconjoară în univers este luna Eol. 

Horoscop rune pentru Leu

Runa spune că aceşti nativi trebuie să fie pregătiţi pentru o suită de schimbări majore în săptămânile imediat următoare.

Horoscop rune pentru Fecioară

Primiți cadou surpriză sau o sumă de bani importantă. Vești mai bune ca aceasta pentru Fecioare nu au mai venit de mult. Ele erau axate mai mult pe muncă. 

Horoscop rune pentru Balanţă

În schimb, Balanța, după săptămâna anterioară, mai grea, mai complicată, va putea găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care o frământă, angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionul e sfătuit să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului, pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru toți Scorpionii care știu să aștepte. Şi ei ştiu să aştepte, au o răbdare de nezdruncinat.

Horoscop rune pentru Săgetător

În schimb, Săgetătorul preia o sarcină mai grea, pentru că are nevoie de forță, putere şi tărie. E o săptămână puțin mai complicată și va trebui să ştiţi că nu sunteţi singuri, iar astrele vă încurajează să fiți puternici și rezistenți. 

Horoscop rune pentru Capricorn

Va avea o bătălie de dus în săptămâna următoare, dar sfatul runei este să nu fie îngrijorat, deoarece va câștiga în mod sigur. S-a învățat să câștige, chiar dacă e bătălie sau nu, el vrea să fie în permanență un câștigător. 

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorul e isteţ de data aceasta şi apare Vunjo la el.

Horoscop rune pentru Peşti

Peștii au un mesaj dublu: să se mai relaxeze că a plecat Vunjo de la ei, să nu-și mai facă probleme și să-şi scoată din minte că cineva apropiat lor și drag are o problemă de sănătate. Nici gând de aşa ceva. Cineva foarte apropiat vouă are o sănătate de invidiat. 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close