Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii caută răspunsuri, Scorpionii primesc protecţie

Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii caută răspunsuri, Scorpionii primesc protecţie

Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Un început de lună cu explozie, cu dragoste, cu călătorii şi veşti.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii caută răspunsuri, Scorpionii primesc protecţie
Sursa foto: antena3.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2023   •   18:30

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Berbec

Berbecul va susţine o mică bătălie pentru a-şi obţine drepturile, dar şi pentru a demonstra că e cel mai tare. Nu mai fiţi îngrijoraţi. N-are rost să faceţi bătălii pentru că voi, Berbecii, sunteţi norocoşi şi veţi câştiga în mod sigur. Dar starea de răzmeriţă tot există la zodia de foc.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Taur

Taurul să rămână în aşteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Să fie pregătit.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Gemeni

Gemenii sunt atenţionaţi. Runa spune că este o certitudine faptul că cineva care se gândeşte intens la voi vă va trimite un cadou minunat.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Rac

A avut ceva frământări, nu a găsit rezolvări la anumite probleme, iar acum runa spune: răspunsul şi rezolvarea problemelor care vă frământă este în jurul vostru. Strângeţi prieteni, rude, apropiaţi sau chiar numai familia. Cu cât mai multe idei, cu atât mai multe rezolvări rapide.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Leu

Leul se gândeşte să pună coada pe spinare şi dacă alţii îşi caută sufletul pereche, ei caută dragostea. Pentru Lei a ieşit simbolul dragostei. Ceva nou, fierbinte, pasional.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Fecioară

Fecioara e sfătuită să dea la o parte toate problemele, toate grijile legate de trecut, dar şi necazurile. Să se pregătească pentru o lună, nu numai pentru o săptămână, de câştig.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Balanţă

Balanţa e în săptămâna de dialog. Telefoane, mesaje, mail-uri pentru că urmează un mesaj foarte important căruia trebuie să îi dea o atenţie deosebită.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Scorpion

Scorpionul intră în săptămâna de protecţie. Nu se atinge nimeni de el. Va fi în siguranţă, va fi protejat de toate răutăţile din exterior şi de toate forţele malefice care îl înconjoară în univers.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Săgetător

Pentru Săgetători, runa vă şopteşte că trebuie să aveţi răbdare. Cu alte cuvinte, nu forţaţi mâna norocului pentru că surprizele plăcute pe care vi le doriţi sunt pregătite să fie oferite doar celor care au răbdare.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Capricorn

Pentru truditori, pentru Capricorni, rezolvarea problemelor pe toate planurile. A câştigat cu Wunjo din toate punctele de vedere.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Vărsător

Vărsătorul este gratificat cu fertilitate şi belşug. Peste puţin timp, visele Vărsătorilor se vor îndeplini.

Horoscop rune 5-11 iunie 2023 pentru Peşti

Astrele vin şi îi anunţă pe Peşti: aveţi bagajele făcute? Vă anunţăm o călătorie.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close