Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP RUNE februarie 2019. Mihai Voropchievici, previziuni pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să forțeze norocul

HOROSCOP RUNE februarie 2019. Mihai Voropchievici, previziuni pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să forțeze norocul

HOROSCOP RUNE februarie 2019. Mihai Voropchievici, previziuni pentru fiecare zodie. Balanțele trebuie să forțeze norocul
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    04 Feb 2019   •   20:19

HOROSCOP februarie, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 previziunile runelor pentru luna februarie 2019.

HOROSCOP februarie Berbec: Luna februarie aduce Berbecului schimbări importante.

HOROSCOP februarie Taur: Taurul trebuie să stabilească ceea ce vrea și să arate că are poziție în societate și în familie, fiindcă e nevoie să își demonstreze valoarea.

Horoscop februarie Gemeni: Gemenii au o lună cu probleme, o lună grea în care sunt tensionați și puși la încercare pe diferite zone de impact.

Horoscop februarie Rac: Racul trăiește în trecut și nu știe ce e cu el. E învăluit într-o aură de mister în care numai forța divină îl poate ajuta.

Horoscop februarie Leu: Leul este foarte pregătit să primească vești bune, o sumă de bani importantă și tot felul de alte beneficii. Are parte de o lună plină de surprize plăcute.

Horoscop februarie Fecioară: Fecioara are o lună fantastică plină de fertilitate și belșug, în care visele i se pot împlini.

Horoscop februarie Balanță: Balanțele au o lună în care nu trebuie să forțeze norocul.

Horoscop februarie Scorpion: Scorpionii au deranjat pe cineva și suportă consecințele.

Horoscop februarie Săgetător: Săgetătorul are chef de ceartă, dar trebuie să apeleze la calm în luna februarie.

Horoscop februarie Capricorn: Capricornul are parte de revigorare pe toate planurile.

Horoscop februarie Vărsător: Vărsătorul e câștigătorul zodiacului.

Horoscop februarie Pești: Peștii trebuie neapărat să se relaxeze în această lună.

Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close