Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP RUNE la început de decembrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Gemenii sunt favorizați, Scorpionii sunt răsuciți din toată părțile

HOROSCOP RUNE la început de decembrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Gemenii sunt favorizați, Scorpionii sunt răsuciți din toată părțile

HOROSCOP RUNE la început de decembrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Gemenii sunt favorizați, Scorpionii sunt răsuciți din toată părțile
06 Dec 2018   •   16:42

HOROSCOP.  Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru toată luna decembrie în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3.

HOROSCOP. Berbec: Are o lună în care li se recomandă să rămână în așteptrarea unor schimbări. Multe schimbări care vor veni rapid. Sfârșitul de an e cu schimbări.

HOROSCOP.  Taur: În luna decembrie se produce un salt calitativ în existența lor, au trudit dar dau lovitura.

HOROSCOP.  Gemeni: Sunt într-o lună în care sunt fantastic de favorizați, toate persoanele le trimit cadouri minunate, recompense, aprecieri.

HOROSCOP. Rac: La final de an au luna de protecție, din toate punctele de vedere, în perioada postului tentațiile sunt mari, aveți grijă ce faceți.

HOROSCOP. Lei: Primesc magna cum laude. Au câștigat din toate punctele de vedere, intră ca niște învingători în Anul Nou.

HOROSCOP.  Fecioara: Multe vești bune, o lună de bani, luna decembrie este luna numită de chinezi saci cu bani, 5 zile de sâmbăta, 5 de duminica, 5 de luni. Noi începuturi, o suită de trei.

HOROSCOP.  Balanță: Este o luna de foarte multe mesaje, scrieri, tot felul de mailuri, dar nu lucruri rele. Cineva încearcă să fie în comuniune cu ei. Comunicare.

HOROSCOP. Scorpion: Sunt răsuciți, dacă pană la sfârșit nu ați reușit să faceți, mobilizați-vă toate forțele pentru a vă consolida poziția în familie, la serviciu.

HOROSCOP. Sagetător: Au fost agitați tot anul, runa vine cu două sfaturi: relaxați-vă și scoteți-vă fricile vizavi de starea de sănătate a celor apropiați.

HOROSCOP. Capricorn: A muncit 11 luni, în a 12 e pregătit de o viață nouă, revigorare, renaștere toate planurile.

HOROSCOP. Vărsători: Au o luna de dragoste, a dat Cupodon peste ei, simbolul dragostei ceva nou. Găsiți acea persoană, dragoste nouă, fierbinte.

HOROSCOP. Pești: Luna bilanțelor intime, rezolvarea unor probleme, le aflați făcând un consiliu de familie.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Adevăruri ascunse
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close