Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru săptămâna 12 - 18 martie 2018. O zodie începe o nouă etapă extrem de benefică!

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru săptămâna 12 - 18 martie 2018. O zodie începe o nouă etapă extrem de benefică!

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru săptămâna 12 - 18 martie 2018. O zodie începe o nouă etapă extrem de benefică!
10 Mar 2018   •   20:57

Numerologul Mihai Vorpochievici a prezentat la ”Adevăruri ascunse” horoscopul runelor pentru săptămâna ce urmează, 12 -18 martie.

Berbec - Berbecii au o săptămână în care pot da lovitura la "cutia cu bunețuri" și se produce un salt rapid, calitativ, în existența lor.

Taur - Taurii au o săptămână în care trebuie să-și ia măsurile de precauție pe sens bun: o suită de schimbări majore în viitorul imediat apropiat.

Gemeni - Sunteți pe poziția de așteptare a unei vești foarte importante.

Rac - Cei din zodia rac au o săptămână de introvertire, de liniște sufletească în plan spiritual.

Leu - Leii sunt sfătuiți să lase la o parte toate grijile legate de trecut și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

Fecioară - Nativii acestei zodii sunt într-o săptămână cu multă comunicare, mesaje. Unii dintre nativii acestei zodii s-ar putea să primească o cerere în căsătorie.

Balanță - Balanțele au o săptămână de revigorare în toate planurile.

Scorpion - Pentru ei se anunță o săptămână cu muncă, să-și consolideze poziția și acasă, și în societate, dar mai ales la locul de muncă.

Continuarea, în materialul "Adevăruri ascunse":

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close