Antena 3 CNN Life Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. „Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate...”. Poate ține loc de antibiotic!

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. „Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate...”. Poate ține loc de antibiotic!

Leacul Zilei, cu Lidia Fecioru. „Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate...”. Poate ține loc de antibiotic!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
23 Noi 2019   •   20:30

Lidia Fecioru a spus, la rubrica Leacul Zilei, de la ”Adevăruri ascunse”, cum putem folosi hreanul pentru a ne menține sănătoși.

Se dă hreanul pe răzătoarea măruntă, se bagă într-o sticlă de jumătate de litru și se adaugă vodcă. Și se face o mixtură. Se poate lua dacă ne dor dinții, e foarte bună de făcut gargară pentru că ține loc de antibiotic. De multe ori, așa se poate opri o infecție în cavitatea bucală. 

Mai putem folosi frunzele de hrean, le înmuiem în apă caldă și le punem pe cap, pe genunchi. Ciupește puțin dar nu doare. Scoate sărurile din organism.

Rădăcina de hrean e foarte bună pentru cistite. Ceaiul se face astfel: o lingură de hrean ras se pune pentru un pahar de apă și se fierbe cinci minute la foc mic. Se acoperă și se lasă 10 minute, apoi se bea câte trei patru pahare pe zi în caz de cistită acută.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close