Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Lidia Fecioru anunță leacul pentru o boală intimă ce afectează multe femei. Se ia o linguriţă seara...

Lidia Fecioru anunță leacul pentru o boală intimă ce afectează multe femei. Se ia o linguriţă seara...

Lidia Fecioru anunță leacul pentru o boală intimă ce afectează multe femei. Se ia o linguriţă seara...
24 Apr 2018   •   16:32

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus în emisiunea ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, cum poți scăpa de paraziți. Avem nevoie de pelin și cuișoare. Se dau prin mașina de râșint cafea, în gramaj egal. 

Se ia câte o linguriță cu vârf din fiecare amestec, se beau cu apa, seara înainte de masă. Tratamentul se face pe o perioadă de 21 de zile, apoi se mai ia o lună de zile, din trei, în trei zile. 

"Am să vă spun un leac pentru paraziţii din corp, pentru paraziţii intestinali. Toţi avem în corp, mai mult sau mai puţin. Există oameni care din cauza paraziţilor au probleme foarte, foarte mari.

Praful de cuișoare și praful de pelin trebuie să fie în gramaj egal. Se ia câte o linguriță seara, cu o oră înainte de masă. Se ia seara pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Fierea, ficatul, au orele lor de funcționare noaptea.

Se ia o linguriță cu vârf pentru adulți și rasă pentru copii. Acestea sunt plante parazitare. Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Se poate lua cu miere sau zahăr de cei care nu au probleme cu glicemia. Se face tratamentul 21 de zile. Apoi, se mai ia o lună de zile doza din 3 în 3 zile, ca să fie profilactic. Să nu uităm că papiloma virus sunt parazitari", a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: leac Adevăruri ascunse
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close