Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lucruri care ucid energia unei femei: "Când face ceva frumos, femeia însăşi devine frumoasă"

Lucruri care ucid energia unei femei: "Când face ceva frumos, femeia însăşi devine frumoasă"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, lucrurile care ucid energia unei femei.

Lucruri care ucid energia unei femei: "Când face ceva frumos, femeia însăşi devine frumoasă"
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    19 Ian 2021   •   21:21

În realitate există zece lucruri pe care trebuie să le facă o femeie şi zece lucruri pe care nu trebuie să le facă pentru că e foarte important. De fapt, ceea ce o femeie ar trebui să facă, un bărbat ar trebui să nu facă şi invers.

O suprapunere a comunicării în lumea exterioară. O femeie ar trebui să comunice numai cu cei pe care îi iubeşte şi care o iubesc. Nu ar trebui să îşi lase zonă de conflict, sub nicio formă.

Un om n-ar trebui să comunice cu cei care nu îi plac aşa că se dezvoltă, depăşeşte dificultăţile.

Una dintre principalele greşeli ale unei femei este de a face ceea ce nu îi place. Aceasta privează o cantitate mare de energie care o omoară. Asta ne consumă nouă foarte multă energie vrând să fim pe plac, să avem o imagine de sfântă.

Se spune că muierea care nu are pitici pe creier înseamnă că e o sfântă ceea ce eu nu am întâlnit. Înseamnă că alea sunt ciocănitori, care ciocănesc la cap foarte mult. Pentru că alea nu ştiu să trăiască.

Lipsa îngrijirii corporale şi a activităţii fizice

Cu siguranţă, fiecare dintre noi avem pe cineva alături care se spală pe cap o dată la 10 zile, care chiar dacă are părul lung, nu spune nimeni să nu îl porţi, dar îngrijeşte-l, spală-l. Costă ieftin să fii curat.

A fi îngrijit nu înseamnă să ai manichiură de nu ştiu câţi bani, ci să ai o mână îngrijită pentru că mâna este oglinda femeii. Şi picioarele la fel. Aşa că totul trebuie să fie îngrijit.

Femeile, atunci când nu se îngrijesc, nu se simt bine cu ele şi le scade forma de energie şi atunci ele nu emană decât negativ sau repulsie faţă de cei care o văd. Şi bărbaţii sunt la fel.

Lipsa de emoţie

Toată lumea spune că trebuie să ai numai emoţii pozitive, numai să gândeşti pozitiv, să transmiţi iubire. Eu şi la bărbaţi şi la femei spun acelaşi lucru. Dar lacrima la un bărbat nu înseamnă nici ruşine, nici păcat. Pentru că au emoţii cei care au suflet, care trăiesc sentimental. Sentimentele pot aduce şi lacrimi de bucurie, şi lacrimi de supărare.

Există câteodată o stare de îţi vine să îţi dai cu ceva în cap, dar alea sunt trăirile. Avem emoţii pentru că avem suflet. Oamenii fără suflet nu pot avea emoţii. Iar emoţiile nu pot fi doar pozitive.

Există o chestie: Nu lăsa pe nimeni să îţi vadă locul dureros pentru că te va lovi exact acolo unde te doare.

Lipsa unui hobby

Femeile trebuie să aibă un hobby, iar acel hobby trebuie să fie obligatoriu susţinut de bărbat. Femeia trebuie să fie creativă, să creeze frumuseţe, energie, chiar dacă face curat în casă, e o creaţie. O face pentru ea pentru a se încărca cu energie.

Dacă o femeie nu creează nimic atunci energia ei stagnează. Tot ceea ce face o femeie cu mâinile sale este creativitate, fie că face curăţenie, sădeşte flori. Când face ceva frumos, femeia însăşi devine frumoasă.

Înţeleg o femeie singură care trebuie să lupte să le facă pe toate, dar o femeie când are un bărbat, acel bărbat trebuie să o ia de mână, să o întrebe ce problemă are şi să rezolve problema.

Rivalitatea între femei

Rivalitatea între femei distruge energia femeilor. Pentru că femeile nu vor să fie unice. Întotdeauna ele se compară. Femeile nu trebuie să se compare cu alte femei şi niciodată să nu vadă în alte femei o rivală.

Pentru că asta nu va face decât să îţi consume energia de 70 de ori mai mult.

×
Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close