Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Semne ca legea atracției funcționează pentru noi, cu Lidia Fecioru

Semne ca legea atracției funcționează pentru noi, cu Lidia Fecioru

Energoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, sâmbătă, în emisiunea 'Adevăruri ascunse', de la Antena 3, cum ne putem da seama că legea atracției funcționează și ne aduce ceea ce ne dorim.

Semne ca legea atracției funcționează pentru noi, cu Lidia Fecioru
de Gabriel Dano    |    19 Iun 2021   •   20:23

Există mai multe semne pe care Universul ni le dă, însă trebuie să fim atenți la ele.

"Universul vrea întotdeauna să fie bine, el nu va duce niciodată balanța către negativ. Noi o stricăm și el iar ne aduce la echilibru. Noi cheltuim bani - Universul nu vrea să cheltuim bani așa că vine și echilibrează: îi găsești, ți-i dă cineva sau îi câștigi într-un fel.

Dar, de cele mai multe ori, noi trebuie să-i mulțumim Universului. Dacă am găsit 10 lei, 10 bani, îi mulțumim.

De cele mai multe ori, când ne punem încredere în Univers, Universul este Dumnezeu, chiar dacă nu-i zicem noi mereu așa. Nu e nicio problemă. Și dacă noi suntem relaxați și ne punem încrederea în Dumnezeu, în Univers, vedem cum foarte multe lucruri din viața noastră dispar și somnul nostru devine relaxant.

Spuneam în altă emisiune: oamenii când au frici, au temeri, încep să aibă vise de coșmar.

Semne că legea atracţiei funcţionează pentru noi

De aceea, noi trebuie să-i dăm voie Universului să echilibreze lucrurile în viața noastră. Avem tendința să vrem să fie exact cum vrem noi, dar poate ceea ce vrei tu, nu e al tău, nu-ți aparține. Și-atunci ce faci? Lasă Universul să echilibreze lucrurile.

Exact ca cel care își punea toate grijile seara în pom, înainte de a intra în casă. Și când ieșea dimineața nu mai găsea tolba cu griji, pentru că cineva, în timpul nopții, le rezolva", a explicat Lidia Fecioru.

"De foarte multe ori, vedem obsesiv anumite cifre. Sau vin oameni în calea noastră care ne ajută să rezolvăm o problemă pe care poate doi-trei ani nu am rezolvat-o

 Apare din neant un om pe care după aceea iarăși nu-l mai vezi 10 ani de zile, dar atunci când a trebuit te-a ajutat.

Cu siguranță ai avut aceste semne pe care să le vezi de câteva ori până atunci, nimic nu este întâmplător", a mai spus Lidia Fecioru.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close