Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lidia Fecioru a slăbit 30 kg în 7 luni: ”Soțul meu a zis că arăt ca o vacă”

Lidia Fecioru a slăbit 30 kg în 7 luni: ”Soțul meu a zis că arăt ca o vacă”

Pe Lidia Fecioru o vedeți în fiecare sâmbătă la emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 într-o formă de invidiat. Însă ceea ce mulți nu știu este faptul că Lidia nu a fost întotdeauna slabă.

Lidia Fecioru a slăbit 30 kg în 7 luni: ”Soțul meu a zis că arăt ca o vacă”
de Georgiana Adam    |    01 Apr 2021   •   11:30

Bioenergoterapeutul a fost determinată să slăbească după ce soțul ei a jignit-o.

”Am slăbit când am început să-mi iubesc corpul. Am avut vreo 30 de kilograme în plus și spuneam că eu nu sunt grasă. Spuneam că am doar 62 de kilograme, restul sunt sexualitate și carismă. Am început să mă iubesc și am slăbit. Am înbrăcat o rochie lungă și arătam ca o omidă. Soțul meu a zis că arăt ca o vacă. Și i-am spus că sunt vacă pentru că stau cu el, voi slăbi și voi divorța. Așa am făcut, m-am iubit pe mine”, a spus ea.

”Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat” a povestit bioenergoterapeutul, la Antena 3. 

Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință

”Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc. Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, amăruie, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apă chioară”, declara Lidia Fecioru în urmă cu câțiva ani într-un interviu acordat Irinei Reisler. 

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru dieta
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close